MEDYA KÖŞESİ

'Ayşe Arman aman sinirlenmeden oku...'

"Hoşuna gitmeyen konuya girdiğin anda başka biri çıkıveriyor içinden. Hazımsızca çirkin ithamlarda bulunuyor, iş espriden, ti'ye almaktan, eleştirmekten sapıp kişisel savaşa dönüşüyor"

'Ayşe Arman aman sinirlenmeden oku...'
GAZETECİLER.COM - "Bir süredir Ayşe Arman'la ilgili herhangi bir konuya girmekten itinayla kaçınıyordum. Takip edenler nedenlerimi gayet iyi biliyor... Arman'la ancak kendi istediği çerçevede, uygun bulduğu konularda 'polemik' yapılabiliyor çünkü. Hoşuna gitmeyen konuya girdiğin anda başka biri çıkıveriyor içinden. Hazımsızca çirkin ithamlarda bulunuyor, iş espriden, ti'ye almaktan, eleştirmekten sapıp kişisel savaşa dönüşüyor... Elbette bu sadece benle yaşadığı bir durum değil."

Bu ilginç cümleler Akşam yazarı Tuğçe Tatari'nin kaleminden çıktı. Tatari bugünkü köşesinde ilginç bir tartışmanın fitilini ateşledi:

"Bildiğiniz üzere Ayşe Arman kızını meşhur çocuklar kategorisine bile isteyerek ve kendi elleriyle soktu. Hatta özel uğraş verdi bunun için. Paparazziler yollarda kovalamadı, o paparazzilerin fotoğrafını çekeceği biri haline getirdi kızını.

Bunu sık sık hakkında yazı yazarak, fotoğraflarını köşesine basarak ve hatta yetinmeyip ilk günden bugüne kızı ne yaşadıysa hepsini bir kitapta okuyucuya sunarak yaptı...

Şöhretin bedelini hepimiz biliyoruz değil mi? Hesapsız, fütursuzca eleştirilmek. İster çocuk ol ister kadın. İster köylü tarafından ister kentli tarafından yorumlan, fark etmez...

Şimdi kızını tüm Türk kamuoyuna malzeme eden Arman, yolda kızını görüp bir eleştiri maili atan okuruna gazetedeki köşesinden 'dilini kopartırım' diye cevap yazıyor... Ya özelini (buna kızın da dahil) gizli tut ya da şöhretin bedellerini olgunca karşıla. Sadece iltifat duyunca değil eleştirilince de hazımlı ol...

Bugüne kadar bize tanıttığın Ayşe Arman gibi davran. Çünkü onun lügatinde 'o ayakkabıları kafanda parçalarım, dilini kopartırım'lar yoktu. Yaş dönümlerinin oyununa gelme..."

Tuğçe Tatari
'nin yazısının tamamını okuyabilirsiniz.
ÇOK OKUNANLAR