MEDYA KÖŞESİ

Ayeri TRT dergisini nasıl eleştirdi?

TRT'nin tanıtım dergisinin eki RadyoVizyon'un birinci yılı kutlanırken ilginç görüntülere sahne oldu

Ayeri TRT dergisini nasıl eleştirdi?

"TRT'nin tanıtım dergisinin eki RadyoVizyon'un birinci yılı kutlanırken ilginç görüntülere sahne oldu" diyen Akşam yazarı Burhan Ayeri çok ilginç bir eleştiri getirdi.

İşte Ayeri'nin bugünkü yazısından çarpıcı bir bölüm: 

TRT'nin tanıtım dergisinin eki RadyoVizyon'un birinci yılı kutlandı. Kadıköy vapurlarının Burhan Pazarlaması'nı hatırlatıyorlar. Bir de özel CD'nin ya da DVD'nin sahibisiniz. Bize bu ay ambalajdan Semra Sander'in yapım-yönetiminde hazırlanan 'Denizli Horozu' çıktı. TeleVizyon'da zaman zaman ilginç çıkışlara tanık oluyorsunuz. Haziran sayısında, Yazıişleri Müdürü Hüseyin Keten'in, Kemal Kılıçdaroğlu araştırması kıyamet kopardı.

CHP'nin yeni liderinin atalarının karalanmasını sevmedik. Önemli bir siyasi lidere haksızlık yapıldığı kanısına vardık. Bu konuda önemli bir not düşmek istiyoruz. Bizim elimize dergi neden sonra geçti. Ne zaman ki AKŞAM'daki manşeti gördük, o zaman gelmediğini hatırladık. Neyse ki Temmuz'unki vaktinde ulaştı. İncelerken, Ast- rolog Sevda Dorkip'le tanıştık. Ünlü imiş. Kusura bakmasınlar ilk defa duyduk. Geleceğimizle ilgili kehanetlerini okuyunca şaşırdık. MHP ve CHP'lilere 'Fazla hayale kapılmamayı' öngörüyor.

Sıra Başbakan'a gelince; 'Yıldızı parlak'. Güçlü karakterinin yarattığı şansı aynen devam etmekte. Zor günleri atlattığı vurgulanıyor. Anlayacağınız Sayın Erdoğan'ın arada Dorkip'e uğramasında fayda var. İşte bu noktada Bülent Ersoy'un Arzu'sunu anımsadık. Özetlersek Başbakanlık Başdanışmanlığı'na yeni aday Astrolog Sevda Dorkip. İcaatın İçinden ya da Ulusa Sesleniş'lere katkısı olacağı kesin. Seçim için hazırlanacak bilboardlarda bile kullanabilirsiniz. Şaka bir yana Kamu Yayıncısı'na yanlı, buram buram yağ kokan konular yakışmıyor.

Ayeri'nin yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

Yorumlar