MEDYA KÖŞESİ

Avşar öyle bir soru sordu ki pişman oldu!

Hülya Avşar, Habertürk ekranlarındaki programında dün akşam reklamcı Ali Taran'ı ağırladı.

Avşar öyle bir soru sordu ki pişman oldu!

GAZETECİLER.COM

Hülya Avşar Habertürk ekranlarındaki programında dün akşam reklamcı Ali Taran'ı ağırladı. Son dönemdeki en ilginç Hülya Avşar programıydı. Şaşıracaksınız ama seks muhabbeti yapılmadı.

Avşar, Taran'a kişilerin kariyerini düzenleyen reklam projelerini yapıp yapmayacağını sordu. Örnek olarak da Deniz Seki'nin böyle bir arayış içinde olduğunu söyledi. Taran'ın bunun normal bir durum olsuğunu söylemesinden sonra Avşar konuyu kendisine getirdi.

Hülya Avşar: Peki Ali, ben kariyerimi düzenleme talebiyle sana gelsem. Neler dersin, uyarı, tavsiye anlamında neler olabilir.

Ali Taran: Şimdi için mi geçmişe dönük mü?

Avşar: Farketmez...

Ali Taran: Ben sende son yıllarda yaşadığın değişim itibariyle şunu görüyorum. Son yıllarda sinema, dizi, müzik anlamında fazla bir iş yapmadın. TV'de varsın ve kendini yansıtma biçiminde şöyle bir şey var. Sanki kendini sadece güzelliğin, vücudun, özel hayatınla değil de düşüncelerinle, zekanla, beyninle gündeme getirme çabası var. 'Benim böyle bir yanım da var' der gibi yani. Bence bu konuda biraz acele edilmiş olabilir. Daha farklı bir şekilde uygulanabilirdi bu süreç. Kendini ispat etme çabası igbi algılanabilir.

Sizin için çevirisini yapacak olursak: Kariyerinin içine ettin!

Avşar, Ali Taran'ı şaşkınlıkla dinledi. Ne diyeceğini bilemedi adeta. Soruyu sorduğuna pişman olduğunu fazlasıyla belli etti. Avşar programın başından itibaren Taran'a yağdırdığı onca övgüden sonra çok daha iyimser bir değerlendirme bekliyordu anlaşılan.

[photos]

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum