MEDYA KÖŞESİ

Avcı o röportajı yayınlanırken tutuklandı!

Avcı çok kısa süre önce yapılmış bir röportajda CNN Türk ekranlarında konuşurken aynı anda son dakika haberi olarak tutuklanarak cezaevine gönderildiği duyuruldu.

Avcı o röportajı yayınlanırken tutuklandı!
GAZETECİLER.COM
Hanefi Avcı önce kitabıyla sarstığı gündemi bu tutuklanması ile salladı. Avcı çok kısa süre önce yapılmış bir röportajda CNN Türk ekranlarında konuşurken aynı anda alt yazıda son dakika haberi olarak tutuklanarak cezaevine gönderildiği duyuruldu.

CNN Türk'te yayınlanan 5N 1K hayli ironik bir röportajla izleyenleri ekran başına topladı. Gündemin en çok konuşulan ismi olan Hanefi Avcı'nın, gözaltına alınmasıyla başlayan süreç tutuklanmasıyla sonuçlandı. İlginç olan tutuklanma kararının duyurulduğu anlarda Avcı'nın Cüneyt Özdemir'e verdiği özel röportajın yayınlanmasıydı.

Kısa süre önce yapılan röportaj yayınlanmamıştı. Ancak belki de canlı yayından daha etkili bir zamanlamayla yayınlanan röportaj Avcı'nın tutuklandığı dakikalara denk geldi. Eski emniyet müdürü, kitabında dile getirdiği iddiaları tekrarladığı röportajında 'korkuyor musunuz?' sorusuna verdiği esnada alt yazıda tutuklanma haberi son dakika olarak verilmeye başlandı.

İşte o anlar:

:   Etiket:

 

ÇOK OKUNANLAR