MEDYA KÖŞESİ

ATV muhabiri canlı yayında fena pot kırdı!

İsrail'in kanlı saldırının Gazze'deki yansımalarını aktarmak üzere Gazze'den ana haber bültenine bağlanan ATV muhabiri Metin Kaya, canlı yayında söylediği sözlerle pot kırdı...

ATV muhabiri canlı yayında fena pot kırdı!

GAZETECİLER.COM
Ana haber bültenleri İsrail'in yardım filosuna yaptığı saldırıya odaklandı. Ancak ATV ana haber bülteni hayli ilginç bir canlı yayın bağlantısına sahne oldu.

ATV ana haber spikeri Cem Öğretir, yayın sırasında Gazze muhabiri Metin Kaya ile Gazze Limanı'ndan bağlantı yaptı. Ancak muhabirin söyledikleri Hem Öğretir'i hem de ATV'yi zor durumda bıraktı.

Öğretir, muhabire "Orada insanlar neler söylüyor? Durum ne" diye sorarak olay yerinden sıcak gelişmeleri aktarmasını istedi. Metin Kaya önce İsrail'in insanlardan şiddetli bir tepki gördüğünü ve kınandığını söyledi. Ancak sonrasında söyledikleri hayli ilginçti.

Kaya, Öğretir'in Filistin'de halk ne konuşuyor sorusuna "Herkesin çoğunlukla söylediği şu: Filistinli çocuklar için öfkelenen Sayın Başbakan acaba kendi vatandaşları için ne yapacak diye herkes çok merak ediyor. Bunu herkes söylüyor" diye yanıt verdi.

Cem Öğretir'in toparlama çabaları üzerinde Kaya cümlesini "herkes başsağlığı diliyor şehitlere..." şeklinde tamamladı.

Canlı yayında kırılan pot üzerine bağlantı hemen kesildi.

İşte o anlar:


Yorumlar