MEDYA KÖŞESİ

Atilla Dorsay, Perihan Mağden'e ateş püskürdü

Nefise Karatay’ın sunduğu Afiş programına konuk olan Atilla Dorsay Perihan Mağden'e ateş püskürdü.

Atilla Dorsay, Perihan Mağden'e ateş püskürdü
CNN TÜRK Ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nefise Karatay’ın sunduğu Afiş programına konuk olan Atilla Dorsay Perihan Mağden'e ateş püskürdü.

Nefise Karatay: Perihan Mağden’e kırgınlığımdan dolayı yazmadım dediniz. Nasıl bir olay oldu neden kırıldınız kendisine?

Atilla Dorsay: Ben de eleştiriliyorum hiç aldırmam ama Perihan Mağden o sıralar Radikal’de benim aleyhimde o kadar sert, ağır ve edepsizce bir yazı yazdı ki… Yani şöyle bir yazı işte; “Adam hala çarşaf gibi yazılar yazıyor, hala kitaplar yayınlıyor, hala jürilerde o var.” Halbuki neredeyse “bunadı “demeye getirdi. Yani bunamadığımı herkes bilir bunca yıldır bu işi hiçbir hata yapmadan neredeyse  yirmi yedi yıldır, yirmi yedi yıl Cumhuriyet’te ve daha sonra üç gazete de toplam kırk beş yıldır aşağı yukarı sıfır hatayla götürüyorum. Zekam Allaha şükür yerli yerinde bütün bunlardan hiçbir şüphem yok da böyle demesi beni son derece sinirlendirdi. Ve o filmi yazdığım halde sırf Perihan Mağden’den söz etmemek için koymadım gazeteye o da benim hakkım.  Ama işte o film de bugün yerini buldu. Eleştirinin dozunu aşan bir hanımefendi. Bu yüzden son günlerde Ayşe Arman’la biliyorsunuz bir atışmaları var, tartışmaları var bu konuda tamamen Ayşe Arman’ın yanında olduğumu söylemeliyim. 

ÇOK OKUNANLAR