MEDYA KÖŞESİ

'Aşure midir sütlaç mıdır kaldırın yayından'

Ahmet Tezcan sahalara döneli kısa zaman da olsa çabuk ısınmış anlaşılan. Tezcan önemli bir medya grubunun yöneticisine isim vermeden çakmış.

'Aşure midir sütlaç mıdır kaldırın yayından'

GAZETECİLER.COM

Zaman yazarı Ahmet Tezcan sahalara döneli kısa zaman da olsa çabuk ısınmış anlaşılan. Tezcan zamanında bir TV kanalında 'Aşure' adında bir programa dair ilginç bir anısını anlatmış. Kanalın genç bir yöneticisi ise programı yayından kaldırmış. Hemde bunu öyle yapmış ki Tezcan unutamamış.

"Televizyonun genç yöneticisinin bir bölüm bile izleme zahmetine katlanmadan "Aşure midir sütlaç mıdır nedir, bitirin!" diyerek yayından kaldırdığı o program için yapılan çekimlerde başka şeyler de söylüyordu Rabbi Froman."

Tezcan olayı unutamamakta pek de haksız sayılmaz. Peki sözkonusu kanal hangisi? Ya da 'Aşure midir, sütlaç mıdır nedir kaldırı yayından' diyen 'genç yönetici'  kim?

'Aşure' (sütlaç falan değil efendim, bildiğiniz aşure!) ATV'nin Avrupa kanalında Perşembe günleri akşam kuşağında yayınlanan bir rogramdı. Sözkonusu genç yönetici ise Serhat Albayrak.

Tezcan 'ın bugünkü yazısında es geçemeyeceğimiz bir konu daha var.  Ahmet Hakan tarzında bir yazıyla 'Kim ne yaparken görüldü?' diye sormuş. İlginç yanıtlar da

"Özel Kalem'de bir muhabir, "Akşam 5'e kadar patronum için Başbakan'dan randevu alamazsam, temsilcim beni kovacak" diye ağlarken; internette bir TV programcısı; "E. T. gay barda mı yakalanmış! Artık kaçamak için gay barlar bile güvenilir değilse, batsın bu dünya!" diye mesaj atarken; Papermoon'da bir milletvekili "Acaba malum şahıs var mı, beni tweetliyor olabilir mi?" diyerek içerideki herkese dikkatle tedirgin bakarken; Washington'da bir basın müşaviri, hiçbiri bir arada olmak istemeyen gazete yazar ve temsilcileri, TV yorumcu ve temsilcileri, gazete muhabirleri, TV muhabirleri ve Washington muhabirleri için bir gecede beş ayrı basın toplantısı düzenleyerek Başbakan'a zulmederken; Ankara'da bir Başbakan, sabaha karşı 03.30'da bir taksi durağında şoförlerle çay içip peynir ekmekle erken kahvaltı yaparken; görüldü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar