MEDYA KÖŞESİ

Aşı olan Ali Kırca neden domuz gribi oldu?

Domuz Gribi'ni pençesindeki Ali kırca hastalığı ardında bırakarak ekranlara geri döndü bu akşam...

Aşı olan Ali Kırca neden domuz gribi oldu?

GAZETECİLER.COM

Ali Kırca Show TV ana haber bültenini dün akşam yeniden devraldı.  Kırca yüzlerce can alan Domuz Gribi'ne yakalanmış ve 10 gün ekranlardan uzak kalmıştı. Döner dönmez Siyaset Meydanı programını da yapan Ali Kırca, domuz gribi konusunu işledi. Önemli bir noktayı da hemen söyleyelim. Ali Kırca aşı olduğu halde nasıl domuz gribi oldu.

Ali Kırca, kendisi anlattı. Aşıyı domuz gribi olmadan 3 gün önce olduğu için domuz gribi olmuş. Zira domuz gribi aşısı ancak 15 günden sonra koruyucu özelliğini gösteriyor.


10 günlük bir hastalık sürecinden sonra iyileşen Ali Kırca, dün akşam izleyicisi ile buluştu. Kırca bültenin açılışında bir şey söylemedi ama kapatırken hastalığına değindi.

DOMUZ GRİBİNDEN SONRA DÖNDÜK

Ali Kırca şunları söyledi; 

"Sevgili seyirciler 10 günlük bir domuz gribi hastalığından sonra iyileşerek ekranlara döndük. Bizim gibi bir başka domuz gribi hastası Yavuz Donat ile birlikte bilim adamları bu akşam Siyaset Meydanı'nda yer alacaklar..."

[photos]

SİYASET MEYDANI DOMUZ GRİBİ

Hastalık Ali Kırca'yı bir hayli sallamış anladığımız kadarıyla...
Zira hastalıktan kalkar kalkmaz yaptığı ilk Siyaset Meydanı'nda domuz gribini işledi...
Programa "Domuz gribi olan herkese geçmiş olsun" dileklerimizle başlıyoruz diyerek girdi ve "Allah herkesi Domuz Gribi almaktan korusun diyoruz" dedi.

BEN NASIL DOMUZ GRİBİ OLDUM

Ali Kırca programda nasıl hasta olduğunu ve neler yaşadığını da şöyle aktardı; 

"Ben domuz gribi geçiren bir hasta olarak buradayım...Benim hastalığım yurt dışında başladı. Domuz gribi aşısı olmuştum. Uçakta koruma amaçlı maske taktık. Hostesler bizi görünce korktular, bir şey mi var diye... Sonunda çıkarttık maskeleri. Bundan 3 gün sonra yüksek ateş, halsizlik ve kas ağrıları ile (burun akması ve mide bulantısı yaşamadım) hastalandım. Bir antibiyotik aldım. Bir gün, iki gün geçmedi giderek arttı.



KALP ATIŞI 150'YE VURDU

"Bende çok değişik tepki verdi. Sürekli yatıyordum, bütün aileye de teker teker bulaştı. Bir akşam üstü saati 5 civarında yatarken kalbimde ritim bozukluğu hissettim. Önce 110, 120, 130 nabız 150'ye kadar çıktı ateş 40'a yaklaştı. Bir üniversite hastanesine gittim ben. Hemen yatırdılar ve çok büyük bir ilgi gösterdiler. Yaklışık 3 saat orada kaldım, bu sürede ateş düştü kalp ritmi normale döndü."

BEN KIDEMLİ HASTA

Yavuz Donat da "domuz gribi olan" kıdemli hasta olarak programda yer aldı. Donat, hastalığını anlatmaya başlamadan önce, "Ben Ali Kırca'yı, kıdemli domuz gribi hastası olarak "Ben Doktor Yavuz" diyerek arıyordum. Ne yapması gerektiğini söylüyordum" dedi.
Anlattıklarından sonra Ali Kırca, "sen bayağı doktor olmuşsun" demiş. Yavuz Donat hastalığı sürecinde karabasanlar gördüğünü, kendinden geçtiğini aktardı. Daha sonra hastaneye giden Yavuz Donat, 5 gün hastanede tedavi görmüş.

Gazeteciler.com olarak hem Ali Kırca'ya hem de Yavuz Donat'a geçmiş olsun diyoruz...


 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum