MEDYA KÖŞESİ

Arka arkaya pot kırdı sonunda itiraf etti

Habertürk'ün ekran yüzlerinden Pelin Çift, canlı yayında kırdığı potlar nedeniye hem konukları hem izleyenler karşısında zor durumda kaldı...

Arka arkaya pot kırdı sonunda itiraf etti
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranlarının ünlü ekran yüzlerinden Pelin Çift, canlı yayında kırdığı pot nedeniyle hayli zor durumda kaldı. Vizyondaki ödüllü 'Çoğunluk' filminin yönetmenini ve baş rol oyuncusunu ağırlayan Çift'in filmi izlemediği ortaya çıkınca hem konuklarının hem de izleyenlerin karşısında zor anlar yaşadı.

Antalya Film Festivali'nde en iyi film ödülünü alarak dikkatleri üstünde toplayan 'Çoğunluk' vizyonda ilk haftasını doldururken filmin yönetmeni Seren Yüce ve baş rol oyuncusu Settar Tanrıöğen, Habertürk ekranlarında Pelin Çift'in konuğu oldu. Çift, daha sohbetin başında film hakkında övgü dolu sözler sarfederken bazı detaylara girince fena çuvalladı. Filmin hikayesini özet geçmek isteyen Çift öyle hatalar yaptı ki filmi izlemeden konuştuğu ortaya çıktı.

Filmde Settar Tanrıöğer'in canlandırdığı karakterin polis olduğunu söyleyen Pelin Çift, Tanrıöğer'in şaşkın bakışlarıyla karşılaşınca bir hata yaptığını farketti. Ünlü oyuncu araya girmek zorunda kaldı ve 'yanlış istihbarat almışsınız, filmdeki rolüm polis değil inşaat işçisi' dedi. Kırdığı potu toparlamaya çalışan Çift çok geçmeden ikinci hatayı yaptı. Filmde Tanrıöğen'in canladırdığı karakterin oğlununun evlenmek istediği kızı 'Doğulu olduğu için' kabül etmediğini söyleyen Çift'e bu kez filmin yönetmeni de müdahale etti. Seren Yüce, filmin Kürt sorunu ya da Türk-Kürt çelişkisi gibi hikayesinin olmadığını, orta sınıf hayat tarzı ve ahlak değerlerini konu aldığını söyledi. Tanrıöğen ise canlandırdığı karakterin oğluna her konuda karşı olduğunu, meselenin kız meselesi olmadığını söyledi.

Pelin Çift, ard arda kırdığı potlardan sonra filmi izlemediğini söylemek zorunda kalırken, Antalya'ya gidip filmi görme şansı bulamadığını vurguladı. Ancak Habertürk spikeri filmi izlemek için Antalya'ya gidemediğini söylerken, filmin bir haftadır vizyonda olduğunu ve sayısız salonda gösterime girdiğini bilmediğini de belli etti.

İşte o anlar:



ÇOK OKUNANLAR