MEDYA KÖŞESİ

Ardıç köşesini hangi kitaba yazdırdı

Sabah yazarı Engin Ardıç çarpıcı bir başlık ile okurunu tavladığı köşesini hangi kitabın arka kapak yazısıyla doldurdu?

Ardıç köşesini hangi kitaba yazdırdı
GAZETECİLER.COM - Medya köşelerinde sık rastlanılan bir şeydir. Köşe yazarları kimi zaman köşesini başkalarına yazdırırlar. Yani başka birinin yazdığı yazıya uzun bir alıntıyla köşelerinde yer verirler.

Böylece köşelerini bir gün için olsun yazma zahmetinden kurtulur, 'kafa izni' yapmış olurlar. Ne de olsa zor iştir her gün yazı yazmak.
Ahhh be Engin Ardıç aahhh...
Ne güzel bir yazı yazmışsın bugün...
Yürekten desteklediğimiz, bütün söyleşilerini neredeyse "ezbere" hatırladığımız Neşe Düzel'in, değerli düşünürlerle yaptığı sohbetleri topladığı ve "Korkusuz Tarih" adını verdiği kitabını bir güzel övmüşsün...
Hem eline, hem diline sağlık...
İyi ama...
Durduk yerde, bütün internet emekçilerine "serseri" demenin ne alemi var?..
İçimizden hangimiz sana girdik?..
Veya hangimiz senden çıktık?..


Aaaaahhh Ardıç aaahhh!..
Seni edepsiz seniiii!...
Seni hergele seniii...
Seni maskara seni...
Seni sevimli yaramaz oğlan seniiii...
Yaptın yine yapacağını...

ABO


Türk medyasının kalemi keskin isimlerden biri Engin Ardıç. Tabir yerindeyse "kan damlıyor" kaleminden...

Bugün yazısının başlığını görenler yine öyle keskin bir yazı kaleme aldı sanıyor: "Genelkurmay Başkanı'na özel yazı" başlığı okuru cezbediyor, tam anlamıyla tavlıyor. Ne yazmış bu sefer diye sorduruyor ve tabi yazısını okutuyor.

Ancak pek bir şey yazmamış bugün Engin Ardıç. Köşesi yine dolu elbet. Ama yazan o değil. 28 Nisan'da (yani 1 ay önce) medyada ilk kez Gazeteciler.com'un duyurduğu Düzel'in yeni kitabı Korkusuz Tarih'in arka kapağını açmış, aynen köşesine taşımış Engin Ardıç.

Başına "Bizim okurlarımız da, bu köşede yıllardır dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştığımız herşeyin bilim adamları tarafından doğrulandığını, bu kitabı okuyunca göreceklerdir. Bu kitap benim "onur belgem" sayılır." yazmış.

Alıntının sonuna da "Okuyun... Okuyun... Bu ülke artık "bilmeyen, bilmediğini de bilmeyen, bilmek de istemeyen, öğretene de kızan" insanların ülkesi olmaktan çıksın!"  demiş ve eklemiş: Arz ederim Sayın Genelkurmay Başkanı'm.


Engin Ardıç'ın köşesine taşıdığı Neşe Düzel'in kitabının arka kapak yazısının tamamını okuyabilirsiniz.