MEDYA KÖŞESİ

Arda NTV'de iki gözü iki çeşme ağladı

Erman Toroğlu'nun fazla seksten sakatlandı iddiasına G.Saray'ın genç yıldızı Arda Turan'ın yanıtı o kadar sert oldu ki!

Arda NTV'de iki gözü iki çeşme ağladı
Son günlerde sakatlığı nedeniyle en çok konuşulan isim olan Arda Turan, NTV Spor'a özel bir röportaj verdi.

Milli Takım’ın Almanya ve Azerbaycan yenilgilerinde onun eksikliğinin önemli etken olduğu yorumları yapıldı. Sakatlığıyla ilgili son durumu ve bu yorumları değerlendiren Arda, özel yaşamıyla ilgili yapılan haberlere tepki gösterirken gözyaşlarını tutamadı.

Ameliyat olduğu Almanya’da NTV Spor’dan Dilara Gönder’in sorularını yanıtlayan Arda, şu an iyi durumda olduğunu ve yavaş yavaş rahat bir şekilde yürümeye başladığını söyledi.

HEDEF ADAM ERMAN TOROĞLU

Kaybedilen maçların eksikliğine dayandırılmaması, takıma ve teknik kadroya inanılması, Mesut Özil’in kararına saygı gösterilmesi gerektiğini söyleyen Arda, sakatlığıyla ilgili 'seks yüzünden' yorum ve haberlerine de sert ve duygusal bir tepki gösterdi:

"'Seks yüzünden sakatlandı' dendi. Biri bir şerefsizlik yapıyor, diğeri gazetesinde kullanıyor ve kız arkadaşımla benim fotoğrafımı koyuyor. Biz sustukça üste çıkıyorlar. Bizim ailelerimiz yokmuş gibi davranıyorlar. Şerefsizlik almış başını gidiyor.

Türkiye’de bazı şeylerden nefret ediyorum artık. Bu röportajı kulübümden izin almadan yapıyorum ve belki ceza alacağım ama bazı şeyler ağrıma gitmeye başladı. Çok ileri gidildi ve sevmiyorum. Şerefsizlik diz boyu. Sıkıntılı, bu ülkenin içinde bulunduğu durum sıkıntılı..."

Bu sözlerin ardından duygulanan ve ara isteyen Arda, konuşmasının devamında da, "Biraz fazla sinirleniyorum ama haklı olduğumu düşünüyorum. Sahanın içinde cevap vermek lazım ama şerefsizliğe ve ahlaksızlığa verilecek cevap yok..." şeklinde konuştu.



ntvmsnbc
ÇOK OKUNANLAR