MEDYA KÖŞESİ

Altın yumurta yumurtlayan dizi

Hangi dizi aldığı yüksek rating ve gördüğü sayesinde yüzünden altın yumurta yumurtlayan dizi haline geldi?

Altın yumurta yumurtlayan dizi

Hangi dizi aldığı yüksek rating ve gördüğü sayesinde yüzünden altın yumurta yumurtlayan dizi haline geldi? 

Günseli Özen Ocakoğlu / Zaman

Altın yumurta yumurtlayan dizi

Duyuyorum, kadınlar kendi aralarında Aşk-ı Memnu'nun o haftaki konusundan çok dizideki güzel kadınların giysileriyle saçlarından söz ediyor. Çok geçmiyor Bihter'in üstündeki bir elbise modeli genç kızlarımız arasında popüler olurken Nebahat Çehre'nin canlandırdığı anne karakteri Nihal'in bırakın elbisesini, o elbiseyi nasıl taşıdığı bile gazetelere konu oluyor.

Oyuncuların giysileri bu kadar konuşulunca bu başarının gerisindeki isimler elbette merak ediliyor. Dizideki karakterlerin reklamda oynaması alışılageldik bir durumken ekranda gözükmeyen çalışanların kamera önüne geçmesi pek alışılagelmiş bir durum değil.

Aşk-ı Memnu'nun stil danışmanları Deniz Marşan ve Başak Fransez, bir ilk uygulama olarak uzmanlıklarıyla Ariel'in Complete 7 markasının reklamlarında oynuyor.

Ariel, hedef kitlesi kadınların diziyi izlediğini ve giysilerinin de dikkati çektiğini görünce bir ilki denemekten kaçınmamış. Rexona Gülben Ergen'den sonra dizinin ana karakteri Bihter'in (Beren Saat) kuru koltuk altlarına dikkat çekerken, filmin stil danışmanları ise doğal olarak temiz kostümlere vurgu yapıyor.

Düşünce olarak özgün ve başarılı bir iş. İşin bir diğer yanı ise başarılı bir dizinin bir film olmaktan çıkıp oyuncularının yanı sıra bir anlamda lojistik diyebileceğim alanları için bile altın yumurtlayan tavuk haline geldiği.

Bakalım Aşk-ı Memnu, bu reyting ile daha neler yumurtlayacak?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar