MEDYA KÖŞESİ

Altaylı sinirlendi kafayı çekmeye gidiyor!

"Vallahi de billahi de içkiyi sevmem. Kırk yılda bir, bir kadeh içerim. Ama şimdi tepem çok attı. Gidip kafayı çekeceğim."

Altaylı sinirlendi kafayı çekmeye gidiyor!
GAZETECİLEr.COM - Bugün köşesinde "Alkol yavaş öldürdüğü için mi yasaklanıyor?" diye soran Fatih Altaylı  "Anladığım kadarıyla giderek daha sıkıcı bir ülke olmaya doğru gidiyoruz." diyerek  başladığı yazısında "alkol meselesi"ni yazdı.

"Zor mevzu, çetrefilli, dikenli mevzu. Fazla savunsan, "Ulan sen alkolizmi mi savunuyorsun!" diyecekler. Anlatamayacaksın meramım ama yine de deneyelim." dedi ve "18 yaşından gün alınca silah almak, hatta 5 silah almak serbest ama bira alıp içmek yasak. Niye? Belli ki, hükümet "ölüme" karşı değil, alkolün sorunu "yavaş öldürmesi" Demek ki, ani ölümle sorunları yok." diye yazdı.

TEPEM ÇOK ATTI GİDİP KAFAYI ÇEKECEĞİM

"Türkiye'de alkolizm sorunu mu var?"
diye soran Altaylı, "Yok ama böyle giderse olacak." diyerek verdiği yanıtını şöyle sürdürdü:

"Yasaklarla olacak. Ben Beyoğlu'nda büyüdüm. Arkadaşlarım da.  Ne sınır vardı ne yasak. Allah'a şükür içimizde alkolik olan falan yok. Ama böyle yaparak inşam zorluyorsunuz.

Vallahi de billahi de içkiyi sevmem. Kırk yılda bir, bir kadeh içerim. Ama şimdi tepem çok attı. Gidip kafayı çekeceğim."
ÇOK OKUNANLAR