MEDYA KÖŞESİ

Altaylı, Nişanyan'ın gırtlağını sıksaydı...

Fatih Altaylı'ya RTÜK'ten aldığı ceza dolayısıyla sıkı bir destek geldi. Üstelik de Mehmet Ali Birand'dan...

Altaylı, Nişanyan'ın gırtlağını sıksaydı...

GAZETECİLER.COM - Mehmet Ali Birand pek de alışkın olmadığımız bir davranış sergiledi... Rakip medya grubunun bir numarasına arka çıktı.
Normalde "susulur"...
Ve hatta içten içe "oh olsun" denirdi...
Ama Birand öyle demiyor...
Aksine Fatih Altaylı için RTÜK'ün karşısına dikiliyor...
32.Gün'ün rakibi de olan Teke Tek'i, "tek başına" savunuyor...

Mevzuyu biliyorsunuz...
RTÜK, Teke Tek programına kapatma cezası verdi.
Nedeni de programdaki "Sevan Nişanyan ile Yusuf Halaçoğlu tartışmışı."
Ama gerekçesi dehşet; "Nişanyan, Türkiye’yi küçük düşürmüş ve bu manzara karşısında da, programın modaratörü Fatih Altaylı yanıt vermemiş (!) Halaçoğlu tepki göstermek zorunda kalmış (!)

"İnanamadım" diyor Mehmet Ali Birand...
Ardından da şöyle devam ediyor;

"Fatih Altaylı acaba ne yapmalıydı? Örneğin, ayağa fırlayıp Nişanyan’ın ağzını mı kapamalı veya boğazını sıkıp sesinin  çıkmasını mı engellemeli veya tokatlamalı mıydı?

Bilmeyene duyurulur, modaratörün  rolü Türklüğü korumak değildir. Karşı görüşteki kişilerin davet edilmesinin nedeni de budur. Eğer bu kafayla devam edilecekse, hiçbir haber programı yapılamaz. 32.GÜN’e de veda etmek zorunda kalırız.

Emin olun, bu olay komedinin de ötesinde, bu ülkede bazı kafaların hala demokrasiden çok uzak yerlerde dolaştığını gösteriyor.

Altaylı’nın o programı, tam aksine çok başarılıydı. Altaylı’ya programı düşündüğü Nişanyan  ve Halaçoğlu’na da  farklı görüşleri bizlerle paylaştıkları için teşekkür edileceğine, Teke Tek cezalandırıldı.
Bravo RTÜK’e...

Yorumlar