MEDYA KÖŞESİ

Altaylı, Fehmi Koru'ya fena saydırdı!

Habertürk ekranında konuşan Fatih Altaylı, gazetesinin kanlı bıçaklı manşetine yaptığı torum nedeniyle Fehmi Koru'ya fena saydırdı...

Altaylı, Fehmi Koru'ya fena saydırdı!
GAZETECİLER.COM
Gazete Habertürk'ün yayın yönetmeni Fatih Altaylı Habertürk ekranlarında Serdar Turgut'un sorularını yanıtladı. Gazetesinin kanlı bıçaklı sürmanşetine gelen tepkileri yorumlayan Altaylı, Fehmi Koru'yu topa tuttu.

Alt Üst Muhabbetler'e konuk olan Altaylı, Habertürk'ün sırtından bıçaklanan şiddet mağduru kadının kanlar içinde yattığı fotoğrafı sürmanşete taşımasına gelen eleştirilere yanıt verdi. Gazetesini manşetini savunana Altaylı o fotoğrafın ürettiği sonuçlara dikkat çekerek 'Bu konuda aldığımız tepkilerden çok daha fazla destek alıyoruz. Ama destek verenler eylem yapmadığı için -ki yapmasınlar da zaten- tepkiler daha çok yansıyor. O manşetten sonra şiddet mağduru kadınlar için hazırlanan yasa hız kazandı, ilgili bakanlığa 9 milyar lida ek bütçe ayrıldı... Kimse bunları görmüyor ama...' dedi.

FEHMİ KORU'YA SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Altaylı, tartışma konusu olan manşete gelen tepkiler arasında en çok Fehmi Koru'nun yazısına kızmış anlaşılan. Koru, İngiltere medyasında yaşanan telekulak skandalına atıfta bulunarak News Of The World gazetesinin kapandığını vurgulamıştı. Altaylı, Koru'nun gazeteyi kapattırma derdinde olduğunu savunan Altaylı sert tepki gösterdi.

"O gazete kapatılsın diyen oldu. Fehmi Koru söyledi. Aslında Fehmi Koru'nun söylemek istediği şu; Fatih Altaylı bu dünyada olmasın, Altaylı gitsin, hatta ölsün... Bunu söyleyemeyeceği için bu şekilde ifade ediyor, 'bu gazete kapatılsın' diyor. Çünkü bunlar beni içine sindiremiyor. 'Bu herif niye var ortalıkta, ben ondan daha bilgiliyim, daha etkiliyim, daha yazarım' diye düşünüyor, kendini dev aynasında görüyor. Benim konumum, maaşımı kendine layık görüyor. Bunun adı haset ve kıskançlık aslında..."

İŞTE O ANLAR:


ÇOK OKUNANLAR