MEDYA KÖŞESİ

Altaylı, Emin Şirin ile Nazlı Ilıcak'ı ti'ye aldı! (VİDEO)

Paris'te Cem Uzan'la görülen Emin Şirin, Teke Tek'te Fatih Altaylı'ya konuştu. Fatih Altaylı'nın Emin Şirin'i tiye aldığı anlar Programa damgasını vurdu.

Altaylı, Emin Şirin ile Nazlı Ilıcak'ı ti'ye aldı! (VİDEO)
GAZETECİLER.COM
Gazete Habertürk'ün, “Libananco davası”nda ifade verdikten sonra, Paris'te bir gece kulübünde görüntülediği Cem Uzan'ın yanındaki isim Emin Şirin, Teke Tek'te Fatih Altaylı'ya konuştu.

Programa damgasını vuran ise Fatih Altaylı'nın Emin Şirin'i ti'ye aldığı anlar oldu. Emin Şirin'in 9 yıllık evliliği sonrasında ayrıldığı eski eşi Nazlı Ilıcak'a göndermeler yapan Altaylı, 'Nazlı hanım'dan ayrıldıktan sonra yeniden evlendiniz demek. Büyük cesaret!' dedi. Altaylı, Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın Twitter'da Emin Şirin için yazdıklarıyla da dalgasını geçmeden duramadı. Emin Şirin, ise Altaylı'nın göndemrlerini alttan almayı tercih etti.

İŞTE ALTAYLI'NIN ŞİRİN'İ Tİ'YE ALDIĞI ANLAR:




Cem Uzan'ı Türkiye'den ayrıldıktan sonra üçüncü kez gördüğünü kaydeden Şirin, "Birlikte yemek yedik, sonra da 'Emin gel bir kadeh içelim' dedi, gittik. Dans etti, ben de orada oturdum" dedi. Şirin, gece kulübüne gitmeyi sevmediğini, bu olayı da eşine izah ettiğini kaydetti.
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar