ALKIŞ

Alkışlar Semanur Sönmez Yaman için...

Bugüne kadar birçok başarılı habere imza atan Semanur Sönmez Yaman, Ülke TV'de hafta sonu haberlerini sunmaya başladı.

Alkışlar Semanur Sönmez Yaman için...
Ülke TV'de hafta sonu haberleri artık deneyimli bir isme emanet. 

Televizyon ekranlarında çok popüler bir isim değil belki ama muhafazakar medya camiasında oldukça tanınmış bir gazeteci Semanur Sönmez Yaman. 

Bugüne kadar birçok başarılı habere imza atan, dosya ve özel haberleriyle gündem olan Yaman, bundan böyle Ülke TV'de hafta sonu haberleriyle de karşımızda olacak.

Hatta ilk ana haber sunumunu gerçekleştirdi bile.

Geçtiğimiz hafta sonu ana haber bülteninde gösterdiği performansıyla izleyiciden de tam not aldı. 

20 yılı aşkın bir süredir Kanal 7'de çalışan Semanur Sönmez Yaman'ın, uzun yıllardır sahada olmanın birikimiyle, muhabirlik ve editörlük deneyimiyle Ülke TV ekranlarına yeni bir soluk getireceğini düşünüyor ve kendisini yeni görevi için alkışlıyoruz. 

SEMANUR SÖNMEZ YAMAN KİMDİR?

1974 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo/TV/Sinema mezunu. 1994 yılında Kanal 7 Haber Merkezi'nde muhabir olarak başladığı kariyerine editörlük ve haber müdür yardımcılığı ile devam etti. Filistin, Gazze, Patani gibi bölgelerde haber çalışmaları yaptı. 

Halen Kanal 7 Haber Merkezi'nde Haber Müdür Yardımcılığı görevini sürdürüyor. Aynı zamanda YeniSöz Gazetesi'nde köşe yazarlığı da yapan Sönmez evli ve 3 çocuk annesi. 

İzleyici kitlesine Ülke Tv Ana Haber Bülteninden Dünyanın ve Türkiye’nin gündemini aktaracak olan Semanur Sönmez Yaman sosyal medyadaki twitter hesabından kendini “Gazeteci, anne, kadın, eş, günahıyla sevabıyla Müslüman... Kanal 7... Ülke TV...”şeklinde özetliyor.
ÇOK OKUNANLAR