ALKIŞ

Alkışlar Nesrin Yılmaz için...

Yaptığı röportajlar ile diğer sitelerden bir adım öne geçmemizi sağlayan Nesrin arkadaşımızı bu çarpıcı röportajı için de alkışlıyoruz.

Alkışlar Nesrin Yılmaz için...

internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a konuşan Selvi, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Seçmenin sandıkta bütün partilere ders vereceğini belirten Selvi, Ethem Sancak'ın yazarlarıyla girdiği polemiği de anlattı.

"Ben CNN'de yayına çıktığım zamanlarda Aydın Doğan'ın ekranında Erdoğan'ı savundum ve orada bana her zaman ayrı bir özen, ayrı bir saygı gösterildi. Bakalım bügün bu ekranların sahipleri kendi ekranlarında başkalarını savunulmasına izin verecekler mi." diyen Selvi sözlerini "Ben Sayın Cumhurbaşkanı'nın uçağına bindiğimde de , bundan önceki Cumhurbaşkanlarının, Başbakan'ın uçağına bindiğimde de hep gazeteciliği yaptım, binmediğimde de gazeteciliğimi yaparım." diye sürdürdü.

Nesrin Yılmaz bizim grubumuzdan bir arkadaşımız. İnternetHaber'in Ankara'daki eli ayağı. Yaptığı röportajlar ile diğer sitelerden bir adım öne geçmemizi sağlayan Nesrin arkadaşımızı bu çarpıcı röportajı için de alkışlıyoruz. 

Abdülkadir Selvi Ethem Sancak'a çaktı: 'Bakalım o ekran sahipleri...'

ÇOK OKUNANLAR