ALKIŞ

Alkışlar Esin Övet için...

Övet'in uzaktan çomak sokup karıştırmak yerine iki ismi de konuşturup söylediklerini üzerine bir şey katmadan okurla paylaşması alkışlamamıza yetip de artmaz mı?

Alkışlar Esin Övet için...

Habertürk yazarı Esin Övet, Burcu Esmersoy ve Arda Turan ile konuştu, aralarındaki ilişkiyi, küs olup olmadıklarını sordu. Gazetenin "Arda ve Burcu son noktayı koydu: Aramıza kimse giremez" başlığı ile verdiği köşe yazısında Övet, son 1 haftadır ikili hakkında sürekli aşk yaşamışlar, sonra da ayrılmışlar haberleri yapılıyor dedikten sonra küs olup olmadıkları sorusuna verdiği yanıtı yazdı.

Övet, "Bakınız açık ve net ikilinin ağzından çıkan cümleler bunlar. Ekleme, kısaltma yok. "Yok illa ki vardır, ben bir çomak sokayım" yapmıyorum. Magazin illa ki çomak sokalım, hiçbir şey yokken aşk haberi çıkaralım ya da ayrılık haberi yapalım demek değildir. Olan şeyi olduğu gibi vermektir." diyerek meslektaşlarının son bir haftadır yaptıkları haberlere de ağır bir eleştiri getirdi.

Övet'in uzaktan çomak sokup karıştırmak yerine iki ismi de konuşturup söylediklerini üzerine bir şey katmadan okurla paylaşması onu alkışlamamıza yetip de artmaz mı?
ÇOK OKUNANLAR