ALKIŞ

ALKIŞLAR Cüneyt Özdemir için

Saflar ikiye ayrılmışken, sınırlar çizilmiş, medya kabak gibi ortadan ikiye bölünmüşken birinden birini tercih etmek itiraf edeyim çok daha konforlu

ALKIŞLAR Cüneyt Özdemir için
Cüneyt Özdemir'in bugünkü (07.09.2012) Radikal'de "Biraz da Ak Parti'nin başarılarını anlatalım" başlığı altında yayımlanan makalesini okuduktan sonra "altına imzamızı atacağımız bir makale" dedik.
Çünkü şu işi yapmaya başladığımız günden beri mail kutumuz iktidar ve muhalefet yanlılarının küfürleriyle dolu...
Bir gün hükümeti eleştirmişiz, yandaşları hemen klavyenin başına geçip, muhalefet partilerinden hangisi tarafından satın alındığımızı sormuş...
Bir başka gün Hükümetin bilhassa ekonomi konusundaki başarılarında hakkuını teslim etmişiz muhalefet tarafı fanatikleri mail atmışlar:
"Sen de mi Erdoğan'a yalakalık yapıyorsun?"
Hâsılı...
Cüneyt Özdemir'in makalesi içimizi serinletti...
Hele şu cümleleri sanki biz yazıyorduk zira benzerlerini deefalarca yazmıştık...

"..... En zoru ise her ikisine (iktidar ve muhalefet) de mesafe koyarak gazetecilik yapmaya çabalamak. Bir ideolojinin esiri, bir liderin dalkavuğu olmadan ya da bir partinin kuyruğuna takılmadan gidebilmek. Elbette bu fluluk pek çok kişiyi rahatsız ediyor. İlkel toplumlara özgü "Bu adam bizden mi onlardan mı" sorusu kafa karıştırıyor. Saflar ikiye ayrılmışken, sınırlar çizilmiş, medya kabak gibi ortadan ikiye bölünmüşken birinden birini tercih etmek itiraf edeyim çok daha konforlu. Zira her iki kesimin de kendine has şakşakçıları ve küfürbazları var."

Böylesine kompleksten arınmış bir makale yazdığı için Cüneyt Özdemir'i alkışlıyoruz...
ÇOK OKUNANLAR