ALKIŞ

Alkışlar Ali Bayramoğlu için...

Sağduyulu çağrısı nedeniyle Ali Bayramoğlu alkışı hak ediyor.

Alkışlar Ali Bayramoğlu için...

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu, son günlerde artan terör olaylarına karşı yayın kurumlarını ve gazetecileri dik durmaya çağırdı. A Haber'de yayınlanan Medya Dünyası programına katılan Bayramoğlu, yaşanan terör olaylarının Türkiye'nin istikrarını bozmaya yönelik olduğunu söyledi.

Bayramoğlu, "Amaç istikrarı bozarak toplumu pasifize etmektir. Burada gazetelere, gazetecilere bizlere kamuoyuna düşen en önemli hususlardan bir tanesi şiddet karşısında bu tür bir terör karşısında ses çıkarmak dik durmaktır..." dedi.

Türkiye'de faaliyet gösteren PKK, İŞİD ve DHKP-C gibi terör örgütlerinin son günlerde eylemlerini artırdığına dikkat çeken Bayramoğlu, kamuoyunu doğru bilgilendirme konusunda en büyük görevin medyaya ve gazetecilere düştüğünü söyledi.

"Burada ilk önce dik durmak gerekir. Bu saldırıların nedenini iyi okumak gerekir. Bu saldırılar karşısında alınacak tedbirlere verilecek desteği alabildiğine vermek gerekir" uyarısı yapan Yeni Şafak gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu, bu sağduyulu çağrısı nedeniyle günün alkışını hak ediyor.

ÇOK OKUNANLAR