MEDYA KÖŞESİ

'Alişan güzel poposunu kaldırırsa klip çekeceğiz'

8 Numarada Şenlik Var programa telefonla bağlanan şarkıcı Demet Akalın, programın konuğu Alişan için 'güzel poposunu kaldırırsa klibi çekeceğiz’ dedi.

'Alişan güzel poposunu kaldırırsa klip çekeceğiz'

GAZETECİLER.COM
tv8’de yayımlanan Fatih Ürek ve Sahrap Soysal’ın sunduğu 8 Numarada Şenlik Var programında astrolog Nuray Sayarı şarkıcı Alişan’ın astroloji falına baktı.

Sayarı, ‘Yeni yılla birlikte yeni bir programa başlayacak. O koşulsuz aşkı seven bir adam. Şu andaki ilişkisinin yolu açık ama evlilik için henüz erken’ dedi.

"BÜYÜNÜN REKLAMI MI OLUR GERİZEKALI MIYIM BEN?"

Şarkıcı Alişan duvarında İbranice yazılar çıktığını ve kendisine büyü yapıldığını açıklamıştı. Bu konu üzerine Alişan ‘Beni tanımayan insanlar reklam diye yorum yapmış. Böyle bir şeyin reklamını niye yapayım geri zekâlı mıyım? Bütün yakın çevrem biliyor. 4–5 kişiye bunu anlattım. Kim yaptı biliyorum.’ dedi.

"ALİŞAN O GÜZEL POPOSUNU KALDIRIRSA KLİP ÇEKECEĞİZ…"

8 Numarada Şenlik Var programa telefonla bağlanan şarkıcı Demet Akalın Alişan’la birlikte düet yaptıkları ‘Melekler İmza Topluyor’ şarkısına klip çekeceklerini söyledi. Akalın, ‘Alişan güzel poposunu kaldırırsa klibi çekeceğiz’ dedi.

ÇOK OKUNANLAR