MEDYA KÖŞESİ

Ali Tezel'le Taraf yazarı CHP için kapıştı!

Habertürk yazarı Ali Tezel ile Taraf yazarı Melih Altınok, CNN Türk ekranlarında ateşli bir CHP tartışmasına imza atarken suçlamalar havada uçuştu...

Ali Tezel'le Taraf yazarı CHP için kapıştı!
GAZETECİLER.COM
Gündemin değişmez konusu olan 'CHP ve değişim' tartışmaları CNN Türk ekranlarında ortalığı karıştırdı. Taraf yazarı Melih Altınok ile Habertürk yazarı ve CHP'li Ali Tezel'in birbirine girdiği tartışma programa damga vurdu.

Melih Altınok ve Star yazarı Mustafa Akyol'un CHP'yi topa tuttuğu programda söz Ergenekon ve darbe tartışmalarına gelince sert bir polemik başladı. Altınok ve Akyol'un CHP'yi darbeye destek vermekle suçlarken, Ali Tezel ise Başbakan Erdoğan'ın Yaşar Büyükanıt'la yaptığı Dolmabahçe görüşmesini ve 27 Nisan muhtırasına imza atan Büyükanıt'a verilen 'üstün hizmet madalyası'nı hatırlattı.

TEZEL: İKİ DEFA AKP'YE OY VERDİM
Ali Tezel, Türkiye'de partilerin belli perdelerin ardında siyaset yaptığını ve sınıf kavramının unutulduğunu söyledi. 'Daha çok dinci olmak isteyenler AKP'ye, daha çok milliyetçi olmak isteyenler MHP'ye, daha çok laik olmak isteyenler CHP'ye daha çok Kürtçü olmak isteyenler ise BDP'ye oy veriyor. Oysa demokrasilerde insanlar sınıfsal çıkarlarına göre oy kullanır normalde.' dedi.

Türkiye'deki sorunun üretim ve paylaşım olduğunu söyleyen Tezel, 'daha önce AKP'ye iki defa oy verdim. Ama artık asla vermem. Kemal Kılıçdaroğlu, emekten yoksuldan yana bir paylaşım öngörüyor' dedi.

İşte o anlar:
 


ÇOK OKUNANLAR