MEDYA KÖŞESİ

Akşam'ın tepe isminden Demirtaş için şok yazı

Akşam gazetesinin genel yayın yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, köşesinde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için, ‘siyasi cübbeli terörist’ ifadesini kullandı.

Akşam'ın tepe isminden Demirtaş için şok yazı

GAZETECİLER.COM -

"İki erkek arasında da aşk olabiliyormuş" diyerek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ilan-ı aşk eden Ethem Sancak’a ait Akşam gazetesinin genel yayın yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, köşesinde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için, ‘siyasi cübbeli terörist’ ifadesini kullandı.

Kelkitlioğlu, nda Demirtaş’a şu ifadelerle yüklendi:

SANKİ İNSANLARI SOKAĞA DÖKEN O DEĞİL

“Kobani’yi bahane ederek insanları sokağa döken, 50’den fazla Kürt vatandaşın ölümüne neden olan sanki o değil.  Suruç’taki 32 kişinin katledilmesinden sonra “Kürt halkı kendi güvenliğini kendi sağlamaya çalışsın” diyen sanki o değil.”

ALÇAK ARIYORSANIZ AYNAYA BAKIN

Bu açıklamanın mealinin ‘Silahlanın’ demek olduğunu, bunu yazınca, ‘Havuz medyasındaki alçaklar’ olduklarını belirten Kelkitlioğlu, “Bir alçak arıyorsanız aynaya bakın” ifadesini kullandı.

Resim Bulunmamaktadır

SAVCILAR BU YAZIYI SUÇ DUYURUSU KABUL EDEBİLİR

Kelkitioğlu, savcıları göreve çağırmayı da ihmal etmedi: “Bugüne kadar ağzından çıkan militarist söylemler nedeniyle çok büyük acılara neden olduğun için senden hesap sormak isteyecek savcılar da çıkacaktır. Bu yazıyı suç duyurusu sayabilirler.”

ÇOK OKUNANLAR