MEDYA KÖŞESİ

Akşam yazarı Vedat Milör'e çaktı

Akşam gazetesinin televizyon sayfasında yorum yapan yazarı Burhan Ayeri köşesinde bugün çok ilginç bir yazı kaleme aldı. Yetenek Sizsiniz ile ilgili yazarken Vedat Milör'e çaktı.

Akşam yazarı Vedat Milör'e çaktı
GAZETECİLER.COM - Akşam yazarı Burhan Ayeri, bugün köşesinde "Yetenek Sizsiniz" programının izleyicinin nasıl dikkatini çektiğini yazdı. Yazdı yazmasına ama bu arada NTV'de Vedat Milör'ün sunduğu gurme programı Tadı Damağımda'ya çakmayı da ihmal etmedi.

"Yetenek Sizsiniz'in elemeleri dahi, izlenme listesinde tavan yapmakta. Demek ki sabun köpüğü yarışmalar dahi seviliyor. Ancak, düzinelerce yumurta getirip bunları kabuklarıyla yemeye kalkanlara tahammül mümkün değil. Zaten ilk tepkiyi Hülya Avşar verdi. Salondakilerin büyük çoğunluğu onu takip etti.

Görüşümüze göre bu görüntüler NTV'deki Vedat Milor'un Uzakdoğu mutfaklarını tanıttığı programdan iğrençti. Bizim favorimiz Mehmet Yaşin'in 'Lezzet Durakları'. Onun da kusuru, ne zaman seyretsek karnımızı acıktırması."

Ayeri'nin bazı programlar hakkında hiç yazmama nedenini "Tekrarlayalım; 'Hiç söz etmemek de tepkidir'. Bunu 'Bazı yapımları niye yazmıyorsun' diyenlere cevap kabul edin. " diyerek açıkladığı yazısının tamamını okuyabilrisiniz.
ÇOK OKUNANLAR