MEDYA KÖŞESİ

Akşam yazarı da 'benim kararım' diyor

İkizleri için gün sayan Akşam yazarı Özlem Akarsu Çelik, o ruh halini kaleme aldı.

Akşam yazarı da 'benim kararım' diyor
GAZETECİLER.COM - Türkiye, sezaryen ve kürtaşı tartışırken onlar neler hissetti? Fetvalar, yasa önerileri, siyasi kavgalar karnında bebeğini taşıyan anneleri nasıl etkiledi? İkizleri için gün sayan Akşam yazarı Özlem Akarsu Çelik, o ruh halini kaleme aldı.

"İşte böyle bir ruh haliyle, hamile halimle, 'Bedenimden Elini Çek!', 'Benim Bedenim Benim Kararım' diyorum. " yazan Özlem Akarsu Çelik şöyle devam etti:

Bizim nasıl anne olacağımızla uğraşacağınıza iş yerlerine kreş açmayanların peşine düşün siz!

Bize '3 çocuk doğurun' talimatı vereceğinize bebeğini bırakacak yeri olmayan, annesinden kayınvalidesinden medet uman, süt iznini kullanamadığı için bebeğini emziremeyen, büyüttüğü çocuğunu kreşe gönderecek parası olmayan annelerin derdine derman bulun önce!

'Kürtaj cinayettir!' sözünü bu kadar rahat sarf etmeniz, biz kadınları katil gibi göstermeniz bakın nelere sebep oluyor. Almanya'da bir Türk, bebeğini doğurmak istemediğini söyleyen karısının başını kesip sokağa atmış. Siz önce gerçek katillerin peşine düşün! Biz ne caniyiz ne de katil ama sizin yaptığınız bu işler canilere ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
ÇOK OKUNANLAR