MEDYA KÖŞESİ

Akşam yazarı 'Asıl şimdi korkun' yazısı

Akşam yazarı Oray Eğin, Ayşe Arman'ın Türkiye'ye dönüş kararını yorumladı ve "'Asıl şimdi korkun" diye yazdı. İşte o yazı...

Akşam yazarı 'Asıl şimdi korkun' yazısı
GAZETECİLER.COM - Akşam yazarı Oray Eğin, Ayşe Arman'ın gazeteciliğini en çok beğenen isimlerden biri olsa gerek. Kimi zaman eleştirse de çoğu zaman Arman ve gazeteciliğine toz kondurmuyor. Eğin bugün köşesinde Arman'ın eşinin işi dolayısıyla taşındığı Dubai'den dönüşünü yorumladı ve "yedi yılda uzaktan bu kadar tartışma yaratan Ayşe Arman bir de yerinden neler yapacak kim bilir..." diye sordu.

İşte Ayşe Arman'ın dönüş haberine Oray Eğin yorumu:

"Hıncal Abi, gözün aydın. Ayşe Arman geri dönüyor. Yedi yıllık Dubai seferi bitiyor. Ayşe Arman, Dubai'ye eşinin görevi dolayısıyla gitmişti. Şimdi eşinin oradaki görev süresi doldu ve hep beraber İstanbul'a taşınacaklar.

Hıncal Uluç ise bu tercihe, aşk uğruna Dubai'ye gitmesine en şiddetli karşı çıkan isimlerin başında geliyordu. Uzun uzun tartıştılar. Ayşe Arman'ın gazeteciliğinin biteceğini iddia etti.

Bana kalırsa haklı çıkmadı. Ayşe Arman artık dünyanın her yerinden teknolojik imkanlar sayesinde gazetecilik yapılacağını, tartışılacağını gösterdi. Çok konuşulan işlerinden biri de Hıncal Uluç röportajıydı mesela...

Yedi yılda uzaktan olmasına rağmen Türk medyasında kendisini konuşturdu Arman...

Hadi diyelim ki 'Eski tadında değildi, kalsa daha iyisini yapardı' diyenler haklı...

Asıl şimdi korkun... Çünkü yedi yılda uzaktan bu kadar tartışma yaratan Ayşe Arman bir de yerinden neler yapacak kim bilir... Bakalım, arada saat farkı, uçak yolculukları olmadan Ayşe Arman gazeteciliği bundan sonra nasıl bir boyut alacak.

Ben heyecanla bekliyorum: Bir 2011 seçimlerinin sonucunu, bir de Haziran ayında Türkiye'ye yeniden yerleşecek Ayşe Arman'ı."


Oray Eğin
'in yazısının tamamını Akşam gazetesindeki okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR