MEDYA KÖŞESİ

Akit yazarından FETÖ'ye 17-25 Aralık göndermesi: Sı-fır-lan-dı-nız

Akit yazarı Sinan Burhan'dan FETÖ'ye 17-25 Aralık göndermeli yazı. Sinan Burhan FETÖ'nün nasıl sıfırlandığını yazdı.

Akit yazarından FETÖ'ye 17-25 Aralık göndermesi: Sı-fır-lan-dı-nız
GAZETECİLER.COM- Akit yazarı Sinan Burhan FETÖ üyelerini 17-25 Aralık'tan sonra  sık sık kullandıkları "sıfırladınız" sözleriyle vurdu. 

"İnsanlığın vicdanını, müslümanların imajını, abilik kavramını sıfırladınız" diyen Sinan Burhan, sonunda "millet sizi sıfırladı" sözleriyle noktayı koydu. 

İŞTE SİNAN BURHAN'IN O YAZISI

17-25 Aralık darbe girişiminden sonra Paralelcilerin en çok kullandığı slogan sıfırlamaktı. Bu sloganla AK Parti hükümetlerinin ve Cumhurbaşkanımızın yolsuzluk yaptığını ima ediyorlardı. Bugün gelinen noktada bu yalan ve iftiraları kendilerini sıfırladı. Sadece kendilerini sıfırlamakla kalmadı bakın başkan neleri sıfırladı.

15 Temmuz Darbe girişiminde bulunarak ordu içindeki üyelerinizi sıfırladınız. Kırk yıl boyunca bir ağ gibi ördüğünüz bürokrasi kadrolarını sıfırladınız. Bunlar Türkçe’nin bayraktarlığını yapıyor diyerek size ineğini satıp gönderen çiftçiyi, sanayideki çay ocağında sattığı çaylardan aldığı paraları size burs olarak gönderen çaycıyı sıfırladınız.

Yav bunların elinde çakı bile olmaz, bunlar muhabbet fedaileri diyen halkımızın güvenini sıfırladınız. Müslüman elinden ve dilinden emin olunan kimsedir buyuruyor Peygamberimiz. Şimdi çıkın söyleyin, samimi olarak söyleyin bu toplumda bir kişi size güveniyor mu?

İran düşmanıyız dediniz İran›ın en büyük özelliği olan takiyye kültürünün dibine vurdunuz. Sizin yüzünüzden karısı kocasına, amca yeğenine güvenemez oldu. Toplumu şüphe hastası yaptınız. Bu milletin birbirine olan inancını sıfırladınız.

Kılı kırk yararak hizmet eden cemaatlere güven azaldı. Dünden bugüne devlet baskısından bunalan kıt imkânlarla bu milletin dini ve diyanetine hizmet eden cemaatler, sizin yüzünüzden güvenilmez ilan edilmeye başlandı. Cemaat deyince akla para, kumpas, iftira geliyor. Dine, diyanete samimi hizmet eden cemaatleri sıfırladınız.

Cumhurbaşkanı; bunların alnı secdeye gidiyor, bunlardan zarar gelmez diyerek size imkânları sonuna kadar açtı. Aceleniz neydi yangından mal kaçırır gibi 17-25 Aralık darbesini yaptınız?

Ne güzel paşa paşa devlet kadrolarını elinize almıştınız, Ergenekon ve Balyoz davaları ile orduyu da ele geçirmiştiniz.

Devletin bütün mali kaynaklarını kendinize bağlayan bir sistem kurdunuz. Gözünüz doymadı. Hep tamah ettiniz. MİT TIR’larını durdurarak önce MİT’in imajını 15 Temmuz darbe girişimini yaparak ordunun imajını sıfırladınız.

Erdoğan ve AK Partilileri makam ve para düşkünü ilan ettiniz. Oysa sizler yağmacılıkta, kumpasta, talanda hiçbir ölçü tanımadınız. Makam için kurduğunuz kumpaslar nedeniyle intihar edenler oldu. Hapse düşenler oldu. İnsanlığın vicdanını sıfırladınız.

Hırslarınız uğruna önünüze ne gelirse yakıp yıktınız. O kadar kötülük yaptınız ki Müslümanlardan her türlü kötülük beklenir duygusunu verdiniz. Türkiye’deki dindarların bunlar adil ve merhametli olur imajını yerle bir ettiniz. Müslümanlara olan güveni sıfırladınız.

Mahalle sorumlusuna imam dediniz, bölge sorumlusuna imam dediniz, şehir sorumlusuna imam dediniz. İmam denilince akla artık FEtÖ üyesi akla geliyor. Yaptığınız kötülükler nedeniyle imamların imajını sıfırladınız.

Abilik gibi sıcak ve samimi bir kavramın içini boşalttınız. Abilik yardım demektir, abilik anlayış demektir, abilik fedakârlık abilik çile demektir. Siz abilik kavramını örgüt hiyerarşisine kurban ettiniz. Abilik kavramını sıfırladınız.

Altın nesil yetiştirmek uğruna gariban Anadolu halkı çocuklarını size yolladı. Öyle ki çocukları analarından, babalarından ayırdınız. Ailelerinin yüzlerini göremediler. Devlete hizmet etsin, ülkemizin bayrağını dalgalandırsın diye çocuklarını size gönderdiler. Bunlar dindar, bunlarda kötü alışkanlık olmaz, bunlar vatanperver diyen ailelerin ümidini sıfırladınız.

Size inanan binlerce memur, asker, polis, iş adamı sizin yüzünüzden işsiz kalacak. 40 yıldır size hizmet eden bu insanları sıfırladınız.

Ey FETÖ, nihayetinde önce Erdoğan’a ihanet ettin. Sonra vatanına ihanet ettin. En sonunda sana inanan garibanlara ihanet ettin. 17-25 Aralık kumpasıyla Erdoğan ve ailesini sıfırlamak istedin. Ancak siz sıfırlandınız. Millet sizi sıfırladı.

ÇOK OKUNANLAR