MEDYA KÖŞESİ

AK Partililere 'dinci dinsizler' dedi

Bu yazı AK Partili vekilleri çileden çıkaracak. Yeni Çağ yazarı Kuran'dan surelerle örnek verdi ve AKP'liler için dedi ki...

AK Partililere 'dinci dinsizler' dedi
GAZETECİLER.COM - Yeni çağ yazarı Arslan Bulut, Kur'an surelerinden örnek verdiği yazısı ile AK Partililerin öfkesini çekecek.
Zamları konu edinen Bulut, "güncelleme" sözüne takıldı.
Bulut, AK partilileri "Mürai" ilan etti.
Yani: "dinci dinsizler"...

İşte yazısındaki o bölüm:

DİNİ İSTİSMAR EDİYORLAR

AKP Müslüman kitlelerin bilinçaltına hitap etmektedir..
Bu da din istismarının daniskasıdır.
Çünkü iman ettim demekle insan iman etmiş sayılmaz. Tayyip Bey’i kastetmiyorum ama Allah, gösteriş için kılınan namazlara da dikkat çekmiştir.

(...) MÜRAİ: DİNCİ DİNSİZLER

"Mürai, inanç durumu, menfaatlerine göre sürekli değişen kahpe tiptir! Bu tip mahlûklar, görünürde inanır; ibadet ve taata devam eder ama riyakârdır, din ve ibadetle sağladığı itibarı halkın malını talan etmek için kullanır.

Ahmet Mustafa Meraği'nin tefsirinde de 'Dini tasdik edenleri dini yalanlayanlardan ayıran nitelikler, adalet, merhamet ve insanlara iyiliktir. Bu nitelikler yoksa din de yoktur' denilmiştir. Mâûn suresi, bize en zalim dinsizlik türünün, 'dinci dinsizlik'olduğunu gösteriyor. Dincilik esas olarak kılık değiştirmiş bir dinsizlik türüdür."

AKP MÜRAİLERLE DOLU

AKP iktidarında, ortalık mürailerle doldu, öyle ki, AKP'yi eleştirenleri kâfir sayıyorlar! Böylece efendilerine yaranmaya çalışıyorlar.. Tayyip Bey, bu mürailere neden fırsat veriyor?"

Yazının tamamı için tıklayın