MEDYA KÖŞESİ

AK Parti ve Gülen'i gammazlıyorlar!

Yazıdaki imza Zaman'ın tepe yöneticisi Ekrem Dumanlı'ya ait. İddiası da çarpıcı...

AK Parti ve Gülen'i gammazlıyorlar!
GAZETECİLER.COM - İsim vermiyor Ekrem Dumanlı...
"Gazetecilik" kisvesi altında Türkiye'nin dışarıya gammazlandığını iddia ediyor.
Diyor ki:

"Türkiye içinde antidemokratik güçlerden umudunu kesenler dışarıya yöneldi. Panellere katılıyorlar, görüşmeler yapıyorlar, makaleler yazıyorlar. Türkiye'nin eksen değiştirdiğini, Ergenekon davasının siyasî bir sindirme hareketi olduğunu, basın üzerine yoğun bir baskı yapıldığını, Kürtlerin siyasetten soğutulup dağa çıkmasının tek seçenek haline getirildiğini vs. iddia ediyorlar."

GAMMAZCILAR...

Aslında bu suçlamalar yeni değil; ancak bazı gazetecilerin tutuklanmasını ya da KCK'da bazı tutuklamaları vesile yapıp tekrar yükleniyorlar. Sanki bahsi geçen gazetecilerden önce Ergenekon soruşturmasına destek veriyorlarmış gibi; ya da KCK davasına malum tutuklamalar öncesi olumlu bakıyormuş gibi yapıp gizli ve silahlı örgütlenmeleri hasıraltı ediyor, AK Parti'yi, 'cemaat'i, Tayyip Erdoğan'ı, Fethullah Gülen'i vs. sürekli dış dünyaya gammazlıyorlar.

GAZETECİLİK KİSVESİ ALTINDA...

Bunu gazetecilik adına yapıyorlar güya. Dünya standartlarında yayıncılık yaptığı sanılan gazete ve dergiler de "karşıt görüş" olmaksızın bu kara propagandaya teslim olup uluslararası lobicilerin dümen suyunda çırpınıp duruyor.

Sadece gazetecilik kisvesiyle yapılmıyor bu işler. Brüksel ve Washington'u mesken tutmuşlar her fırsatta kara propaganda yapıyorlar. Şimdilerde AİHM'yi zorluyorlar. Yalan yanlış bilgileri yabancılara boca edenler aslında siyasî bir şartlanmışlık içinde ideolojik bir savaş veriyor. Aslında "yabancı dostlar"ını da yanıltıyorlar, çünkü hiçbir analizleri sosyal gerçekliği yansıtmıyor.

Yazının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR