MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Tezcan'dan Nihal Bengisu'ya tam destek!

Zaman gazetesi yazarı Ahmet Tezcan'dan Nihal Bengisu Karaca'ya tam destek. Tezcan bugünkü yazısında Karaca'yı hedef alan Oray Eğin'e fena yüklenmiş.

Ahmet Tezcan'dan Nihal Bengisu'ya tam destek!

GAZETECİLER.COM

Zaman gazetesi yazarı Ahmet Tezcan'dan Nihal Bengisu Karaca'ya tam destek. Tezcan bugünkü yazısında Karaca'yı hedef alan Oray Eğin'e fena Tezcan'a göre Eğin bu kez baltayı taş vurdu!

Ayaz gibi ol ki, ayazda kalmayasın!

Ahmet Tezcan nefis bir eleştiri yapmış….
Oray Eğin, Tezcan’ın bu eleştirisini keşke ciddiye alsa…
Keşke fikirlerini, yaşam tarzlarını, giyimlerini beğenmediği meslektaşlarını aşağılamadan, hakaret etmeden eleştirmeyi denese...
Bu arada Tezcan’ı; yayımladığı anda avantaj elde edeceğini bildiği halde, Oray Eğin’in kendisine gönderdiği “özür” mektubunu yayımlamayarak özel hayata gösterdiği saygı nedeniyle tebrik ederim...
 
A.B.O.

Ağzımı bozmayayım dedim amma "çulsuza çul giydirmek" babından girmeden edemedim.

Akşam Gazetesi'nde marifeti küfründen menkul yeni yetme bir karalamacı var.

Hani şu otomobil tamircisi babasından utanıp, kendisine "baba", babasına da "oğlum" demeyi yasakladığı söylenen, İngiliz asilzadelerinin soyağacına ilişme sevdasındaki köle psikozundan sıyrılamamış görünen "fake" gazeteci...

Her sataştığının Nişantaşı yörüngesinde kendisine "peyk" olacağını zannediyor zahir... Kendisine benzettiği Hürriyet'teki "baba münkiri yoldaş" gibi "kolay lokmadır" hevesiyle, Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'ya saldırmış.

Bence baltayı taşa vurmuş.

Zira o, size benzemez. Ne yazarlığı "edinilmiş"tir ne de kendisi "edilgen"dir. Ne "yanaşma" ruhu taşır ne de "sataşma" rüküşlüğüne prim verir. Kırk benzerle kırk Cuma toplantısı yapsanız, bir paragrafına denk düşürebilmeniz, kör avcının Karaca vurma ihtimaline denk düşer belki.

Benden söylemesi. Kim yazar kim değil bulaşıklığından vazgeçip, merhum Ufuk Güldemir'in seni işten kovmasına sebep hadise üzerine bana yazdığın özür e-mailini açıp ara sıra okursan, nerden geldiğini hatırlarsın. Arşivlemedi isen, gönderebilirim. Haddi bilmene yardımcı olur.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar