MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Kekeç'ten kendi kalesine gol!

Ahmet Kekeç ile Nagehan Alçı arasındaki tartışmada Kekeç farkında olmadan kendi gazetesi Star'ı yalan haberle suçladı.

Ahmet Kekeç'ten kendi kalesine gol!
GAZETECİLER.COM
24 ekranlarında yayınlanan 'Nerede Kalmıştık?' ilgin. diyaloglara sahne oldu. Programın yorumcuları Ahmet Kekeç ile Nagehan Alçı arasındaki tartışmada Kekeç farkında olmadan kendi gazetesi Star'ı yalan haberle suçladı.

Somali'de yaşanan insanlık dramını mercek altına alan Nagehan Alçı, bölgeden gelen haberlerin endişe verici olduğunu söyledi. Yardım gruplarının Somali'deki El Kaide militanlarınca engelendiğini kaydeden Alçı, 'yardım için gidenlerin hayatı tehlike altında, tehditle insanları yardım etmekten vazgeçirmeye çalışıyorlar' dedi.

BU HABERİ SİZİN GAZETEDE OKUDUM

Nagehan Alçı'nın sözleri üzerine araya giren Ahmet Kekeç 'o bilgiler doğru değil, ben bizzat orayı çok iyi bilen bir arkadaşla konuştum' diyerek müdahale etti. Ancak Nagehan Alçı'nın cevabı Kekeç'i zor durumda bıraktı. Alçı, 'iyi de ben bu haberi sizin gazetede okudum' diyerek Kekeç'in yazdığı Star gazetesini bu bilginin kaynağı olarak gösterdi.

Alçı'nın düzeltmesi üzerine 'bilmiyorum orasını' diyen Ahmet Kekeç, bu bilginin doğru olmadığını söyleyerek kendi gazetesini yalanlamış oldu.

İşte o anlar: