MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'ın sıvıştığı düellolar

Tanıtım bantları döndü, düelloya davet ettikleri yerini aldı her defasında o kayıplara karıştı.

Ahmet Hakan'ın sıvıştığı düellolar

GAZETECİLER.COM - Star yazarı Ahmet Hakan'ın kaçtığı düelloları derledi... Bakın kaç düellodan kaçmış; 

Birinci vaka: Hilal TV’den canlı yayın daveti aldı. “Gelirim” dedi. Hazırlıklar yapıldı, bir hafta boyunca tanıtımlar döndü, “Ahmet Hakan Coşkun” VTR’leri yayınlandı. Program saati geldi, Ahmet Hakan yok. Trafikte belki kalmıştır diye telefon açtılar. Telefon kapalı ... Bugüne kadar ne bir özür, ne bir açıklama.

İkinci vaka: Köşesinde Yaşar Nuri Öztürk’e meydan okudu, “Seni Ruhat Mengi’nin programında düelloya davet ediyorum” dedi. Ruhat Mengi hazırlıklara girişti. Televizyonda günlerce reklam yapıldı, Tanıtımlar döndü. Program saati geldi. Yaşar Nuri Öztürk stüdyoda hazır bekliyordu ama Ahmet Hakan Coşkun yine gelmedi. Kaçmıştı. Telefon açtılar. Telefonu kapalıydı. Programdan sonra tüccar abisi Abdullah Topel Coşkun aradı, “Midesi ağrıyor, o yüzden gelemedi” dedi.

Üçüncü vaka: “Okan Bayülgen’in programına katılıyorum“ dedi. Herkes canlı yayında onu bekliyordu. O her zaman yaptığı şeyi yaptı, stüdyodan kaçtı. Sonra da twitterine şunları yazdı:” Okan Bayülgen’in programına endişem kendim için değil, Okan için endişelendiğimden çıkmıyorum ... “
Dördüncü vaka:
 
Köşesinde cübbeli Ahmet’i düelloya davet etti. “Daha önce sıvışmıştım, bu defa sıvışmayacağım” dedi, söz verdi ... Bunun üzerine Ülke TV’den Turgay Güler aradı, “Cübbeli düello davetinizi kabul ediyor, buyurun” dedi. Herkes, köşesinde Cübbeli’ye “Soytarı” diye sataşan Ahmet Hakan Coşkun’un ekran performansını bekliyordu. O yine aynısını yaptı "hayır" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar