MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'ın 'Kılıçdaroğlu' öfkesi!

Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çıkan şok görüntüler 'Yandaş medya' kavgasının fitilini ateşledi. Ahmet Hakan bu görüntülere öfkeli. Kanal B'ye demediğini bırakmadı;

Ahmet Hakan'ın 'Kılıçdaroğlu' öfkesi!

Geçtiğimiz günlerde bir video çıktı ortaya... Kanal B Genel Yayın Koordinatörü Nahit Duru, Kılıçdaroğlu'na "Sizi başkan seçmek için her türlü puştluğu yaparız" demişti... Ve kamera arkası bu konuşma rejide kaydedilip basına servis edildi... İşte o dakikadan sonra 'Yandaş medya' kavgasının fitili de ateşlendi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugün parmaklarını bu konu için çalıştırdı. Öfkesini köşesine taşıyan Hakan, hem Kanal B'ye hem Nahit Duru'ya demediğini bırakmadı. Kemal Kılıçdaroğlu'na da bir sorusu vardı Ahmet Hakan'ın; "Nahit Duru'yu adam yerine koyup da Kanal B'ye neden çıktın?"...

***

(...) Başkent Üniversitesi'nin her şeyi olan Prof. Mehmet Haberal'a ait "Kanal B" diye kıytırık bir televizyon kanalı var.

Ateş olsa cirmi kadar yer yakacak bir televizyon kanalı.

İşte bu televizyon kanalında program yapan Nahit Duru adlı sözde televizyoncu, almış Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşısına, programın reklam arasında yalakalık yapıyor.

Yaklaştırmış kafasını Kemal Kılıçdaroğlu'na "Biz size acayip destek atıyoruz" diye maval okuyor.

Doğan Grubu'nun Kılıçdaroğlu'na destek olmadığını söylüyor.

Kendisinin AKP'ye karşı her türlü "p..ştluğu" yapmaya hazır olduğunu söylüyor... Saadet Partilileri ekrana çıkardığını, bu taktik sayesinde Saadet'in birkaç puan kazandığını söylüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu da bu densiz adamı kibarca dinliyor... "Hım... Evet... Tabii..." türünden kelimelerle konuyu geçiştirmeye çalışıyor.

Bu arada... "Reklam arası"nda yapılan bu geyik muhabbeti, bir biçimde "AKP medyası"nın eline geçmiş...

Etekleri zil çalarak veriyorlar haberi...

"Yandaş medya dediğin böyle olur" diyorlar. Hatta "Kemal Kılıçdaroğlu'nu fena yakaladık" bile diyorlar...

Bense düşünüyorum: "Kimi suçlamalıyım?" diye...

Bu densizliği yapan Nahit Duru adlı şahsı mı? Onu adam yerine koyup programına giden Kılıçdaroğlu'nu mu? Yoksa bu malzemeyi en orantısız bir şekilde değerlendirmeye kalkan "AKP medyası"nı mı?

Yoksa hepsini birden mi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar