MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'ın Ertuğrul Özkök'e itirazı var

Bir çift kelam etmemenin imkânsız olduğu o şahane “malzeme” orada öylece dururken

Ahmet Hakan'ın Ertuğrul Özkök'e itirazı var
GAZETECİLER.COM - Damardan arabesk şarkının sözlerinde olduğu gibi itirazı yalana, dolana değil; "Defne Samyeli - Eren Talu ilişkisi konusunda susun artık" deyişine...
"Yargılarsanız, yargılanırsınız" vecizesine...
Bakın nasıl...

Özkök’e itirazım var

ERTUĞRUL Özkök, Eren Talu’nun Ayşe Arman’a verdiği röportajdan yola çıkarak dün harika bir “Aşk nereye gidiyor” yazısı yazmış.
Kesinlikle kesip saklanacak bir yazı... Yararlanarak, düşünerek, altını çizerek okudum.
Ama yazının son bölümüne gelince durdum.
Çünkü Ertuğrul Özkök, o güzelim yazısının son bölümünde “Bir kadınla bir erkeğin ilişkisi çok karmaşıktır, kozanın içinde olup biteni dışarıdan anlamak mümkün değildir” saptamasını yaparak şöyle bir çağrıda bulunuyor:
“Eren Talu ile Defne Samyeli’ni kendi kaderleri ile baş başa bırakın. Bir gün yargılanmak istemiyorsanız, siz de yargılamayın.”
* * *
Ertuğrul Özkök’e şunları söylemek isterim:
Tamam, Ertuğrul Bey... Dediğiniz gibi olsun. Onları kendi kaderleriyle baş başa bırakalım. Karışmayalım. Belki bir gün bizi de yargılarlar diye yargılamaya falan kalkmayalım.
Fakat üstat, bu ikilinin özellikle erkek tarafının, hepimizi “Yargılamazsak acayip haksızlık yapmış oluruz” duygusuyla dolup taşıran açıklamaları ne olacak?
Bir çift kelam etmemenin imkânsız olduğu o şahane “malzeme” orada öylece dururken “Hiçbir şey yokmuş gibi yapın” demek, ne kadar adildir?

Ahmet Hakan'ın
Yorumlar