MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'ı, Özkök mü giydircek?

İlahi Serdar Turgut! Düşündüğün şeye bak! Herkes bir şey yazıp çizdi şu umre ziyareti için... Ama en ilginçi, Serdar Turgut tarafından kaleme alındı.

Ahmet Hakan'ı, Özkök mü giydircek?

GAZETECİLER.COM
İlahi Serdar Turgut!
Düşündüğün şeye bak!
Herkes bir şey yazıp çizdi şu umre ziyareti için...
Ama en ilginçi,
Kimsenin aklına gelmeyeni konu aldı.
Ne mi?
Şimdi en başından anlatalım...
Spor kıyafetleriyle İstanbul'dan uçağa binen Ertuğrul Özkök ile Ahmet Hakan ihramlarını otele vardıklarında giyeceklermiş.
Fotoğrafların Hürriyet'e özel kalması için bu zorunluydu tabii.
Amaaa...
Ahmet Hakan kolu kırık ve alçıda, ihramını nasıl o halinde tek eliyle giyecek?

İşte bu soru takılmış Serdar Turgut'un kafasına.
E bizi kafamıza da takılmadı değil doğrusu...
Gerçekten de Ahmet Hakan'ı kim giydirecek?
Neyse şimdi Serdar Turgut'un makalesine dönelim...

"Ancak ben Ahmet'in İstanbul'da sadece tek elini kullanarak ihrama girme tatbikatı yapıp yapmadığını bilmiyorum ama eğer yapmadıysa bunu Arabistan'daki odasında tek başına başarması pek mümkün değil. Acaba Ertuğrul mu giydirecek onu ki. Eğer böyle bir şey olursa umarım Sebati Karakurt o anın da resmini çeker. Çünkü Ertuğrul'un Ahmet'i giydirdiği andaki fotoğraf benim merak ettiğim tek fotoğraf şu anda. Gerçi Özkök de bilmez ihrama girmenin yöntemini ama o muhakkak kendisini giydirmesi için bir uşak kiralamıştır. (Lawrence'a benzeyen bir İngiliz uşak tercih edilmeli bence). Sınıfsal meselelerde titiz olduğu için uşağını Ahmet'e ödünç vermeyeceğine de eminim. Bu durumda Ahmet hakkında endişelerimin sürüyor olması da normal değil mi?"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar