MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'ı işi neden zor?

Ahmet Hakan, Bir köşe yazarının ıvır zıvır notları yazısında neden karpuz gibi bölünen ülkede benim işim zor dedi?

Ahmet Hakan'ı işi neden zor?

GAZETECİLER.COM - Ahmet Hakan Radikal gazetesinin yaptırdığı ve iki gün boyunca manşetten yayınladığı Konda Araştırmasını "Karpuz Gibi Ortasından İkiye Bölünmüş Ülke..."  diye yorumlayan İsmet Berkan'a gönderme yaptığı bugünkü köşesinde, bir yazara da "Hayat güzel değildir" diye bir kitap yazmasının vakti geldi" diye seslendi.

İşte Ahmet Hakan'ın Bir köşe yazarının ıvır zıvır notları başlığı ile kaleme aldığı yazıda karpuz gibi bölünen ülkede benim işim zor deme nedenleri...

* Her gün bir konser izlemeye başladığım günden beri acayip yorulmaya başladım. O sinir bozucu çaptan düşüş başladı mı ne?

* Kemal Bey'e çıkışıyorum, Tayyipçiler "Aferin" diyor... Tayyip Bey'e çıkışıyorum Kemalciler "Aferin" diyor... Karpuz gibi bölünen bir ülkede benim gibi bir adamın işi zor.

* Nankörlük kaderimizde var... Daha dün "Gelsin artık şu sıcak" diye feryat ederken bugün "Çok sıcak... Çok sıcak... " diye inliyoruz.

* Hava sıcakken yapılacak en iyi şey: Kanyon'da kurander etkisinde keyif çatmak.

* Şu konuda bir yazı yazmalıyım: Kemal Bey'e laf söyleyemeyenlerin hedef tahtasına Önder Sav'ı oturtmalarını pek zavallıca buluyorum. Önder Sav'ın ipleri eline almasına laf söyleyeceğine, ipleri Önder Sav'ın eline verene laf söylesene...

* İlk okuduğumda bayıldığım Ömer Seyfettin'in Efruz Bey'i o kadar da şahane bir kitap değilmiş.

* Geçen akşam Show TV'de yayınlanan "Evcilik Oyunu" adlı program, bir hilkat garibesinin çekiciliğiyle çekti beni. Bir süre ağzım açık izledim... Ve şunu dedim: Bu ülkede bu programdaki tiplerden çok var mıdır acaba?

* Metin Münir enteresan bir adam... Bence onun "Hayat güzel değildir" diye bir kitap yazmasının vakti geldi.

* Berhan Şimşek CHP İstanbul İl Başkanı olarak atanmış... Bakalım Berhan, Minyeli Abdullah mı olacak, Deniz Gezmiş mi? Yoksa bir senteze mi gidecek?



Ahmet Hakan'ın köşesinin tamamını okuyabilirisiniz.

Yorumlar