MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'dan Sedat Peker yanıtı: 'Bu mesleği bırakırım...'

Star gazetesindeki köşesinde dün "Ahmet Hakan'a sorular" başlıklı bir yazı yazan Cem Küçük, Hürriyet yazarının Sedat Peker ile ilişkisini sorgulamıştı. Ahmet Hakan bugün yanıt verdi.

Ahmet Hakan'dan Sedat Peker yanıtı: 'Bu mesleği bırakırım...'
GAZETECİLER.COM- Star gazetesindeki köşesinde dün "Ahmet Hakan'a sorular" başlıklı bir yazı yazan Cem Küçük, Hürriyet yazarının Sedat Peker ile ilişkisini sorgulamıştı

Ahmet Hakan'a  "Ne için Sedat Peker ile evinde gizli gizli buluştun? Ne amaçla Sedat Peker’i evinde böreklerle, çöreklerle, yalakaca ağırladın?"  diye soran Cem Küçük, şöyle yazmıştı:

"Evet Ahmet Hakan şimdi cevap ver... Sen ne amaçla Sedat Peker ile evinde gizli gizli görüştün? Sedat Peker ile görüşmenin Halim Aydın’dan katakulli ile gasp ettiğiniz mahkemece kanıtlanmış milyonlarca dolar para ile ilgisi var mı? Medenice ve nezaket içinde sana bu soruları soruyorum. Bunlara açık ve net cevap verdikten sonra, bana ne sorarsan sor cevaplamaya hazırım..."

Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a zor sorular

Ahmet Hakan bugün o soruya yanıt verdi. "Aslında cevap vermeye değer biri değilsin" diyen Ahmet Hakan, "Hukuki yollarla senin ve senin gibilerle baş edemiyoruz.  Çamuru atıyorsunuz ve izini bırakmaya çalışıyorsunuz. Attığınız çamurların izini silmek de bize düşüyor." dedi ve  Cem Küçük'ün Sedat Peker sorusuna yanıt verdi.

Hakan, yanıtını "Bana inanmıyorsan, git Sedat Peker'e sor, "Ahmet Hakan'la ne konuştunuz" de. Bundan bir kelime fazlasını işitirsen ben bu mesleği bırakırım..." diyerek tamamladı.

İşte  Ahmet Hakan'ın Sedat Peker ile ilgili Cem Küçük'ün sorusuna verdiği o yanıt:

C. KÜÇÜK'E CEVAP

Bak, C. Küçük.
Bu zamana bana ettiğin hakaretler ve tehditler şunlar:
Hırsız, PKK'lı, tetikçi, maymun, ödlek, zavallı, korkak, çakal, illegal, mafyacı, utanmayan, ar damarı çatlamış, şizofren, garson, şuursuz, belgeli hırsız, hortumcu, istesek seni sinek gibi ezeriz, merhametimizle ayaktasın...

*

Bu zamana kadar yüzlerce kez tekrarladığın bu hakaretlerin hepsini sana aynen iade ediyorum.

Tehditlerine gelince... Onların hesabını vereceksin. Hiç kıvırma. Seni hukuk önünde kaçtığın yere kadar kovalayacağım.


*

Sen aslında cevap vermeye değer biri değilsin.

Peki niye yazıyorum sana bu cevabı?
Şu nedenle:
Hukuki yollarla senin ve senin gibilerle baş edemiyoruz.
Çamuru atıyorsunuz ve izini bırakmaya çalışıyorsunuz.
Attığınız çamurların izini silmek de bize düşüyor.


*

Gelelim cevaplara...
Al sana cevaplar:


*

Sedat Peker'le bundan yaklaşık bir ay önce görüştüm. Kendisi bana "Siz bir gazetecisiniz, size Ergenekon Davası'na nasıl sokulduğumla ilgili anlatacaklarım var" dedi. Ben de kendisini dinledim. Peker, Ergenekon dâhil çeşitli davalardan kesintisiz toplam 10 yıl boyunca hapis yatmış biri... Ergenekon'a adının nasıl karıştığını, kendisine Paralel Yapı'nın nasıl kumpas kurduğunu bana anlattı. Ben de öne sürdüğü iddiaların tümünü dinledim. Aramızda geçen konuşma bundan ibarettir. Bana inanmıyorsan, git Sedat Peker'e sor, "Ahmet Hakan'la ne konuştunuz" de. Bundan bir kelime fazlasını işitirsen ben bu mesleği bırakırım...
ÇOK OKUNANLAR