MEDYA KÖŞESİ

'Ahmet Hakan'a nasıl çaktım ama!..'

Ahmet Hakan'ın ailesini öne alarak Ahmet Hakan'a çakmaya çalışan Sevilay Yükselir'e bir eleştiri de Elif Çakır'dan geldi.

'Ahmet Hakan'a nasıl çaktım ama!..'

GAZETECİLER.COM
Sevilay Yükselir geçtiğimiz günlerde, Ahmet Hakan'ın ailesine dalarak kendisine 'çakmaya' çalışarak büyük bir ayıba imza atmıştı.
Biz de Sevilay Yükselir'in bu davranışını doğru bulmadığımızı belirtmiştik.
Bugün de Taraf Gazetesi yazarı Elif Çakır bu konuya değinmiş.
İsim vermemiş ama Sabah'ın polemikleriyle ünlü köşe yazarı Sevilay Yükselir'e yüklenmiş.
Aslında hiç böyle polemiklere girmekle işi olmadığını söyleyen Elif Çakır, Sevilay Yükselir'in yazısından sonra kendisini tutamamış.

Ve başlamış Sevilay Yükselir'i yermeye...

"Hiçbir ciddi veri olmadan, size emanet edilen sütunu, yalan yanlış bilgilerle, sırf gıcıksınız diye meslektaşlarınız ve yakınları hakkında yaralayıcı bir silaha dönüştürüyorsanız, burada ahlak sukut eder.

Gayet başarılı bir filmi (Uzak İhtimal), henüz izlemeden ‘her yol Ahmet Hakan’a çıkar’ mantığı içerisinde eleştiriyorsanız; hakeza TRT’ye yaptığı programlar, verdiği hizmetlerin kalitesi ya da başarısızlığı, yolsuzluğu konusunda ciddi bir veriye sahip olmadan “One Ajans’ta da Ahmet Hakan’ın kardeşi varmış vayy!” diyerek bir karalama kampanyasına giriyorsanız, duracaksınız orada.

Kaldı ki, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in konuya ilişkin medyada yer alan röportajları var.. TRT’nin aldığı pahalı haberi neredeyse üçte bir fiyatına mal eden profesyonel bir firmanın, bütün emek verenlerinin sırf kişisel bir garez uğruna karalanması bana pek reva gibi gelmedi. Haksız bir gelir elde ediyorlarsa üzerine hep beraber gidelim, ama “biri vuruyor biri götürüyor” diyerek boş laflar ediliyorsa, bunun da bir karşılığı olmalı."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar