MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan Yeni Akit'e neden acıyor?

Ahmet Hakan Cübbeli meselesini 32 kısım tekmili birden yazdı ve Yeni Akit gazetesin çaktı

Ahmet Hakan Yeni Akit'e neden acıyor?
GAZETECİLER.COM - Ahmet Hakan, köşesinde sık sık eleştirdiği Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkında  32 kısım tekmili birden Cüppeli meselesi başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Cübbeli'nin seks kasedini çok önce öğrendiğini ama konuyu kaşınmadığını yazan Ahmet Hakan, Cübbeli'nin Fas'tan kendisine kadın getirttiğini, polisin elindeki kayıtlarda bu konunun yer aldığını, üstelik şimdi kurtulmak için Gülen Cemaatini suçladığını yazdı. Ahmet Hakan ardından konuyla ilgili olarak Yeni Akit gazetesine çaktı.

- VAKİT'İN HABERİ: Vakit gazetesinin konuyla ilgili verdiği habere acıyarak baktım. Gazete, "Cüppeli"nin tutuklanışını mümkün olduğunca gizleyerek vermiş. Haberde ne "kadın" kelimesi geçiyor, ne "fuhuş". Spotta şu cümle yer alıyor: "Ünlü'nün yaşadığı bir alacak meselesinin çözümü için Karagümrük Çetesi'ne başvurduğu gerekçesiyle tutuklandığı bildirildi". Dikkat! Bu gazete, Deniz Baykal'ın kasetinin üzerinde günlerce tepinmiş bir gazetedir.

- SEVİNMEK: "Cüppeli"nin başına gelenlere sevindim mi? Hiç ama hiç sevinmedim. Hatta üzüldüm bile... Düşünün: Dini konularda iddialısınız. "Ehlisünnet dışıdır" diye birçok ahlaklı ve dindar insana çamur atıyorsunuz. Koca bir İran milletine "kâfir" diyorsunuz. Ve başınıza böyle bir şey geliyor. İnsan üzülmez mi?

- TUTUKLANMA: Tutuklanmasını da anlayamadım. Ne vardı yani tutuksuz yargılansa...

ÇOK OKUNANLAR