GÜNCEL

Ahmet Hakan yazdı! İslam dünyasının bitmeyen belası: Taliban!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, ayaklı İslam karşıtı propaganda olarak tanımladığı Taliban'ın tüm vahşet ve barbarlığını İslam'a dayandırmakta olduğunu ifade etti.

Ahmet Hakan yazdı! İslam dünyasının bitmeyen belası: Taliban!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Afganistan'ın, Amerika'nın çekilmesiyle bir kez daha Taliban usulü cehenneme doğru adım adım hazırlandığını söyledi. Taliban'ı ayaklı İslam karştı propaganda olarak tanımlayan Hakan, sergiledikleri tüm vahşet ve barbarlığı İslam'a dayandırdıklarını ifade etti.

Ahmet Hakan, Taliban'ın, kadını hayatın içinden sürgün etmeleri, müziğin tek bir notsaına bile ceza vermeleri, şekilcilik üzerinden millete eza ve cefa çektirmeleri gibi barbarlıklarına öfke duyduğunu ifade etti. Hakan, Taliban'ın bu haliyle sadece Afganistan'a değil, İslam'a zulmetmekte olduğunu belirtti.

İşte o yazı...

Ayaklı İslam karşıtı propaganda gibidir bu Taliban.

*

Kadını hayatın içinden sürgün etmeleri, müziğin tek bir notasına bile ceza vermeleri, kısa sakala bile günahkârlık muamelesi yapmaları, şekilcilik üzerinden millete eza cefa çektirmeleri, antik kalıntıları bile bombalarla yıkmaları...

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar