MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan Vakit'in yakasını bırakmıyor!

Ahmet Hakan geleneksel Vakit yazılarına devam ediyor. Hem de elinde kapı gibi bir mahkeme kararıyla yükleniyor bu sefer!

Ahmet Hakan Vakit'in yakasını bırakmıyor!

GAZETECİLER.COM - Ahmet Hakan geleneksel Vakit yazılarına devam ediyor. Tabii bu sefer daha rahat da güçlü bir Vakit eleştirisi sözkonusu. Çünkü bu sefer Ahmet Hakan'ın elinde kapı gibi bir mahkeme kararı var. Hüseyin Üzmez'in 13 yıl hapis cezası alması yapılacak bütün Vakit eleştirileri için eşsiz bir fırsat sunuyor. Hakan da fırsatı

"Niye sustun Vakit

* Siz değil miydiniz, bu cenahtan herhangi bir yayın organının binasının önünden geçen herhangi bir adamın yaptığı en küçük bir ahlaksızlığı bile, en iri puntolarla “İşte kartelin ahlaksızı” diye yedi düvele duyuran... Peki küçük bir kız çocuğunu tacizden 13 yıl yiyen adamınızın haberini niye öyle sakladınız ki?

* Siz değil miydiniz, bizim umre fotoğraflarını bile sekiz sütuna manşetlere taşıyıp pespaye bir dille sarakaya alan... Peki küçük bir kız çocuğunu tacizden 13 yıl yiyen adamınızın fotoğrafını niye öyle küçük bastınız ki?

* Siz değil miydiniz, “Ahlak elden gidiyor?” ya da “Gençliğin imanını sorularla çalıyorlar” falan diye ahlakçılık taslayan... Peki küçük bir kız çocuğunu tacizden 13 yıl yiyen adamınızın ahlakına dair neden söyleyecek bir çift laf bulamadınız?

* Siz değil miydiniz, “Hırsızlık yapan kızım Fatıma bile olsa elini keserim” şeklindeki hadisi gözümüze sokup güya “Biz ilkeli adamlarız” diye hava basan... Peki küçük bir kız çocuğunu tacizden 13 yıl yiyen adamınızı niye birinci sayfanın en altına suç ortaklığı yapmış gibi sakladınız ki?

* Siz değil miydiniz, “Hüseyin Üzmez’e isnat edilen suç sübut bulduğu takdirde en sert tavrı Vakit’in koyacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır” diye yazan... Birinci sayfaya ancak suç ortaklarına yakışır bir mahcubiyetle sakladığınız haber midir sizin en sert tepkiniz?"
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar