GÜNDEM

Ahmet Hakan: KADEM'ciyim elhamdulillah

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, KADEM'in İstanbul Sözleşmesi'ne yönelik eleştirileri cevaplandırmak adına hazırladığı metin için "KADEM'ciyim elhamdulillah" dedi.

Ahmet Hakan: KADEM'ciyim elhamdulillah

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde "Benim gözümde Muharrem İnce olayı" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Hakan, KADEM'in İstanbul Sözleşmesi'ndeki son çıkışı için "KADEM'ciyim elhamdulillah" dedi:

KADEM’CİYİM ELHAMDÜLİLLAH

“İstanbul Sözleşmesi” diye bir tartışma var. Bu tartışmayla ilgili bilgisi olmadığı halde konuşanlara, bilmek isteyenlere, “Neymiş bu iş” diyenlere bir metin önereceğim: KADEM’in İstanbul Sözleşmesi ile ilgili hazırladığı “sorular ve cevaplarla İstanbul Sözleşmesi” metni... Lütfen internetten bu metne ulaşın. Okuyun. Bu konuda taraf olacaksanız ancak bundan sonra olun.

NE OLMUŞTU?

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 1 Ağustos günü, İstanbul Sözleşmesi'ne destek verdiklerine ilişkin açıklamada bulundu. Derneğin internet sayfasından duyurulan destek mesajında sözleşmenin, LGBT eğilimlerini teşvik etmeye yönelik herhangi bir hüküm taşımadığını da vurguladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar