MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan iflah olmaz bir abazan

Radikal yazarı Ersin Tokgöz, Ahmet Hakan'ı çileden çıkartacak!.. Öyle bir yazı kaleme almış ki... Ahmet Hakan bu makale sonrası sessiz kalmaz!

Ahmet Hakan iflah olmaz bir abazan

GAZETECİLER.COM
Radikal yazarı Ersin Tokgöz, Ahmet Hakan'ı çileden çıkartacak!..
Öyle bir yazı kaleme almış ki...
Ahmet Hakan bu makale sonrası sessiz kalmaz!

Ahmet Hakan'ın, iflah olmaz bir abazan olduğunu söyleyen Tokgöz, bu abazanlığın sebebini de ergenlik dönemine bağlamış.
Çünkü Ersin Tokgöz'e göre, Ahmet Hakan, ergenlik döneminde karşı cinsle temas kuramamış...
Nedeni de içinde bulunduğu muhazakar ortammış...

Neyse biz sözü Ersin Tokgöz'e bırakıp, Ahmet Hakan'dan gelecek yanıtı bekleyelim...

İşte Ersin Tokgöz'ün Ahmet Hakan'ı kızdıracak sözleri;

İFLAH OLMAZ BİR ABAZAN: Ergenlik ve ilk gençlik dönemlerinde karşı cinsle temas kuramamış, tek cinsel deneyimi mastürbasyon olan biri ilerleyen yaşlarda istediği kadar parlak ilişkiler yaşasın, skor üstüne skor yapsın fark etmez. Doğasını baskılarken bilinçaltında biriktirdikleri, fark etsin ya da etmesin, yetişkinlik dönemindeki davranışlarının belirleyicisi olur. Ertelenmiş cinselliğin, doğayı baskılamanın elbette bir bedeli olacak. O artık iflah olmaz bir abazandır.

BU KADAR GÖRÜNMEK KESMELİ BİR FANİYİ: Türkiye'nin bir numaralı gazetesinin en çok okunan, yazıları internet siteleri tarafından en çok alıntılanan, üzerine tartışmalar yapılan bir isim Ahmet Hakan.
Bu kadar da değil. Bir de prestijli bir kanalda tartışma programları yapıyor. Yazılarının dışında ekranda da görünüyor yani. Üstelik başarılı.
Övünç verici bir mesleki parlaklık... Eh, bir gazeteci için böylesi bir etki yetmeli diyorsunuz değil mi? Bu kadar görünmek kesmeli aslında bir faniyi...

Ama kesmiyor. Ne televizyondaki konuşmaları, ne her gün yüz binlerin okuduğu gazete yazıları...

Bir de gün boyu Twitter'da ona buna laf yetiştirmeler, masaları dikizleyip canlı yayın yapmalar.

Diyebilirsiniz ki işte iletişim sevdası, işte kafasına göre takılan özgür ruh.
Ama değil.

KENDİNİ TATMİN ETMEYE ÇALIŞIYOR: Ahmet Hakan'ınki ne bir iletişim sevdası, ne kafasına göre takılma hali. Mastürbasyon döneminden sonra ne yaşarsa yaşasın kaçıp kaçıp o ana dönen tatminsiz ergenin “geç” halinden başka bir şey değil. Kendi kendini tatmin etmeye çalışırken ikiye, üçe ayrılan bilinç ve bu ayrılmalardan payına düşen tatminsizlik.
 
AİT OLDUĞU CEMAAT İSTEKLERİNE KET VURDURDU: Kanınızın en deli aktığı dönemde her türlü nefsi kısıtlamanın görece kutsal olduğu bir iklimde seyredeceksiniz. Şöhretin tadını şöyle kenarından tadacaksınız ama ait olduğunuz cemaat nedeniyle isteklerinize hep ket vuracaksınız. Günlerden bir gün, o cemaati terk edip o yasakları yıkmanın hazzını yüksek sesle haykırarak, kayıp yıllarınızın hıncını çıkaracaksınız. Gidemediğiniz tüm ortamlara akacak, kaybı telafiye konsantre bir adanmışlıkla yeni dostluklarınızı da, nefretlerinizi de, öfkelerinizi de hep ama hep tezahürat eşliğinde yaşayacaksınız.
Ya arkadaşlarınızla, ya düşmanlarınızla, olmazsa kendi kendinizle... Dalaşacaksınız. Ama hep tezahürat eşliğinde...

O DÜĞÜM: Ahmet Hakan Kanal 7 anchormani, ben henüz üniversitede öğrenciyken bir panelde tam da bugünkü açmazını izlemiştim gözlerinden. Muhafazakâr jön Hakan'ı hayranlıkla izleyen türbanlı öğrenciler ile Hakan arasındaki flört- ama sadece orada kalan, bir adım sonrasına gidemeyen flört- acıklı bir enstantaneydi. Panel bitti, Hakan hayran bakışlar arasında, muhtemelen boğazındaki o kocaman düğümle salondan ayrılıverdi. Geriye kalan, sadece yutkunmasıydı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar