MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan da hastanelik oldu!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın başı böbrekleriyle dertte. Ünlü yazar apar topar hastaneye giderken sancılar nedeniyle yazılarına da ara verdi.

Ahmet Hakan da hastanelik oldu!
GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın başı böbrekleriyle dertte. CNN Türk ekranlarındaki prograımının son bölümlerinde başlayan böbrek sancısının pençesinde kıvranan Hakan soluğu hastanede almış. Durumu pek de iç açıcı olmayan Hürriyet yazarı yazılarına da zorunlu bir ara vermek

İşte Ahmet Hakan'ın kaleminden böbrek taşı macerası:

"GEÇEN gece CNN Türk’te “Sosyalist sol referandumu tartışıyor” konulu Tarafsız Bölge’nin son 10 dakikasında vücudumun böbrek kısmından yükselen muazzam bir ağrı, beni pençesine almasın mı?

Öyle dayanılmaz bir ağrı ki, ancak çeken bilir.
Televizyon stüdyosundan, bir hastanenin acil servisine kendimi zor attım.
Tetkikler, ultrasonlar, tomografiler falan...
İki saatin ardından muazzam ağrının nedeni ortaya çıktı: Böbrek taşı!

Bugün bu köşeye, “Yazarımız rahatsızlığından dolayı yazısını yazamamıştır” şeklinde “soğuk”, “mesafeli”, “merak uyandırıcı”, “kuşku verici”, “telaşa sevk edici” bir cümlenin yazılmasını istemedim.
“Hastalığı neymiş acaba” ya da “Yoksa referandum öncesi sesini mi kestiler” türü muzır meraklara zemin hazırlamamak için, sancılı bir ağrının pençesinde kıvranarak da olsa durumu özetlemeyi tercih ettim.
Sonuç: Birkaç gün burada olamayacağım."