MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan Banu Güven'i kutladı!

Ahmet Hakan, önceki akşam NTV'deki haber programında Hikmet Sami Türk'e ısrarla sorduğu soruyla gündeme gelen Banu Güven'i kutladı.

Ahmet Hakan Banu Güven'i kutladı!

Bir terör saldırısından kıl payı kurtulan Hikmet Sami Türk, geçen akşam NTV’de Banu Güven’in sorularını yanıtladı... Hikmet Sami Türk'e "Adı hayata dönüş olan bir operasyonda şu kadar insan hayatını kaybetti... İçiniz rahat mı?" diye soran Banu Güven'i Ahmet Hakan kutluyor.. Gaf olarak nitelendirenlere, "gaf değil bence sorulması gereken soruydu" diyor

- (...) ESKİ Adalet Bakanlarından Hikmet Sami Türk döneminde, cezaevlerindeki ölüm oruçlarına müdahale amacıyla "Hayata Dönüş" operasyonu yapılmıştı.

Türk, bu operasyon nedeniyle terör örgütlerinin hedefi durumunda...

Bir terör saldırısından kıl payı kurtulan Hikmet Sami Türk, geçen akşam NTV’de Banu Güven’in sorularını yanıtlamış.

Banu Güven, "Geçmiş olsun / Nasıl oldu / Ne hissettiniz" türünden rutin soruların ardından rutin dışına çıkıp, "Adı hayata dönüş olan bir operasyonda şu kadar insan hayatını kaybetti... İçiniz rahat mı?" diye ısrarlı bir şekilde sormuş.

Bazıları bu soruyu "gaf" olarak nitelendiriyor.

Bence doğru bir sorudur. Eski Bakan’ın "Hayata Dönüş" operasyonu bahanesiyle bir terör saldırısına muhatap olması, "İçiniz rahat mı?" sorusuna muhatap olamayacağı anlamına gelmez... "İçiniz rahat mı?" sorusu terör eylemini meşrulaştırmak için değil, Bakan’ın özeleştiri yapmasına fırsat tanımak için sorulmuştur.

Banu Güven’i hem sorusu, hem de sorusunda ısrarı nedeniyle kutluyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum