MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan Acun Ilıcalı ve Şeyma Şubaşı'nın boşanmasını yazdı!

Sosyal medya gün boyunca Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanmasını konuşurken Ahmet Hakan da bugün yılın olayını yazmayı ihmal etmedi.

Ahmet Hakan Acun Ilıcalı ve Şeyma Şubaşı'nın boşanmasını yazdı!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 14 aylık evliliklerini, Silivri Adliyesi'ne giderek 8 dakikada sonlandırdı. Ayrılığının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Hakkımızda çıkan iddialar asılsız. Boşandığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.Yılın boşanma olayında en merak edilenler ise Acun Ilıcalı'nın Subaşı'ya ne kadar nafaka ödeyeceğiydi. Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyecek.

Yılın magazin olayı dün sosyal medyada gün boyunca konuşuldu. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanması herkesin dilindeydi. Bugün Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun da yılın magazin olayını köşesine taşıdı. 

AHMET HAKAN VE ŞEYMA SUBAŞI POLEMİK YAŞAMIŞTI

Ahmet Hakan daha önce Şeyma Subaşı ile polemik yaşamıştı. Acun Ilıcalı ile evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı ile Ahmet Hakan arasında ipler iyice gerilmişti. Şeyma Subaşı'nın verdiği bir röportaj sonrası Ahmet Hakan'ın onu ti'ye almasına Şeyma Subaşı'dan sert bir cevap gelmiş. Ahmet Hakan da bu cevabı karşılıksız bırakmamıştı. 

O günden sonra Şeyma Subaşı ile ilgili yazmayan Ahmet Hakan, çiftin boşanmasını es geçemedi. Bugün köşesinde bu konuya yer verdi. Gerekçesini de zaten herkesin bundan başka bir şey konuşmadığına bağladı. 

Ahmet Hakan dün telefondaki muhatabına  “Ne diyorsun Ukrayna, Rusya, NATO olaylarına?”  diye sorduğunu ama muhatabının “Abi o konuyu sonra konuşuruz. Esas bomba Acun, Şeyma! Bende yeni dedikodular var”  dediğini belirtti. 

Bununla da kalmadı, Ahmet Hakan günboyu kimle konuşsa herkesin Acun ve Şeyma'dan bahsettiğini, gündemin ilk sırasını bu konunun aldığını ifade ederek şöyle dedi: "
Ey ahali! Buradan açıkça ilan ediyorum: Bundan sonra her kim bana “Sizin magazin dünyasına dalmanız hiç yakışık almıyor Ahmet Bey” falan derse...Vallahi de kalbini kırarım, billahi de kalbini kırarım."

DÜN BÜTÜN TÜRKİYE'DE GIYBETİ YAPILDI

Ahmet Hakan ayrıca gıybet konusuna dikkat çekerek;  bütün Türkiye’de yapılan gıybet oranı, son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşmış durumdaydı.Dün en çok güldüğüm espri: “Acun: Ve Survivor adasına veda eden isim Şeyma oluyor.” Dün anladım ki bizim milletimiz... BİR: Gıybette acayip kreatif... İKİ: Mavrada acayip renkli... ÜÇ: Boş beleş işlerde acayip dinamik...

DAHA ÖNCE NELER OLMUŞTU?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Acun Ilıcalı'nın Eylül ayında evlenmeye hazırlandığı Şeyma Subaşı'nın Hürriyet'e verdiği röportajı 'efso röportaj' olarak nitelemişti.

Şeyma Subaşı'na teşekkür eden Ahmet Hakan, röportaja bayıldığını belirtip şöyle demişti: 

''Öyle efso bir röportaj ki... Sinir bile olamıyorsun. Ne sinir olması! Basbayağı eğleniyorsun işte.''

Şeyma Subaşı da bu yazı üzerine Instagram hesabından Ahmet Hakan'a "Ahmet Bey bugünkü yazınızda benden bahsetmişsiniz ve aklınızca beni küçük görmüşsünüz...

Neden? Ne yapmışım?

Değer verdiğim Hürriyet gazetesinin, değer verdiğim sizin gibi bir köşe yazarının röportaj teklifini kabul etmiş, sorularına içten cevaplar vermişim.

Bu arada da bazı cevaplarımda Türkçe yerine İngilizce kelimler kullanmışım, ara sıra da 'ya' diyerek cümleler başlamışım!

Ahmet Bey de bana sinir bile olamamış, hatta pek eğlenmiş.

Ne kadar başkasını küçük gören ve kibirli bir tavır.

Ahmet Bey, eğer bu yazınızı beni eleştirmek için yazdıysanız, alay etmenize gerek yoktu.

Sizce insanların birbirlerinin maddi imkanlarıyla, eğitimleriyle uluorta alay etmeleri, birbirlerini aşağılamaları normal mi?
Daha doğrusu, iyi insanlar bunları yapar mı?

Ramazan ayında içki içtiğiniz için size saldıranlara 'Size ne? Kime ne' diye cevap vermiştiniz.Ben de, iki sayfalık röportajdan bazı cümleleri seçip, beni karalama çabanıza müsadenizle aynı cevabı veriyorum: Size ne? Kime ne? Ama eminim kendinizce mantıklı sebepleriniz vardır, ben yine de size sevgilerimi yolluyorum. Başarılar Ahmet Bey." demişti.

Ahmet Hakan'ın cevabı ise şöyle olmuştu:

Ne yapacaktım yani o röportaj metnine? Sartre’ın Nobel’i ret konuşması muamelesi falan mı çekecektim?

Tabii ki alay edecektim, tabii ki küçümseyecektim, tabii ki kafa bulacaktım.

Çok affedersin ama o röportajla kafa bulmak değil, kafa bulmamak haksızlık olurdu.

Yorumlar