MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Arsan yerine türbanlı Tuğçe Baran!

Sözde Ahmet Arsan'ı hortlatmak yerine... Kafa kafaya verip aynısının tıpkısı, sıfır kilometre bir 'öteki mahalleli kadın yazar' yaratsaydınız

Ahmet Arsan yerine türbanlı Tuğçe Baran!

Akşam gazetesi yazarı Sevim Gözay'dan Hürriyet'in tepe ismi Ertuğrul Özkök'e bir öneri geldi. Geç kalınmış bir öneride olsa Gözay 'keşke' diyor Amet Arsan yerine aynısının tıpkısı, sıfır kilometre bir 'öteki mahalleli kadın yazar' yaratsaydınız.

(...) Madem Ahmet Hakan'da daha ne cevherler var ve genel yayın yönetmeninin canı 'hergele'lik ister; eski ve herkeslerin içini dışını bildiği sözde Ahmet Arsan'ı hortlatmak yerine... Kafa kafaya verip aynısının tıpkısı, sıfır kilometre bir 'öteki mahalleli kadın yazar' yaratsaydınız keşke! Köşeye de 'rahmetli' Tuğçe Baran'a nal toplatan bir fotoğraf koysaydınız kimsecikler tutamazdı 'bizim mahalle'yi.

İlk bakışta gerçekten zeki bir proje 'yeniden Ahmet Arsan'. Zeki fakat aceleye gelmiş gene de beyler... Artık aynı mahalleden aynı fırlamalıkta bir kadın yazar çıkartan, Ahmet Arsan'ın tez ölüm fermanını imzalar. Benden söylemesi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar