MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Altan, Erdoğan'a RACON kesti

Canını acıtırız! Ahmet Altan öyle satırlar kaleme almış ki sanırsınız Başbakan Erdoğan'a savaş ilanı...

Ahmet Altan, Erdoğan'a RACON kesti
GAZETECİLER.COM - Taraf Gazetesi'nin tepeden 'telafi' manşetini çekmesine bakmayın!
Bir de Ahmet Altan'ın zehir zemberek satırlarını görün...
Deyim yerindeyse 'savaş ilanı' gibi...
Adeta 'parmak sallıyor' Başbakan Erdoğan'a Ahmet Altan:
- "Laf şakırdatacaksak eh biz de şakırdatırız, canını da acıtırız"...

Ahmet Altan'ın çok konuşulacak satırlarını aktaralım sizlere;

"(...) bizim başbakan öfkelendiğinde kelimelerini seçmekte biraz sorun yaşıyor, özellikle medyayı hedef aldığında kullandığı kelimeler pek öyle rahat kullanılacak kelimeler değil.

Anadolu'da bir söz vardır, "istediğini söyleyen, istemediğini duyar".
Onun kullandığı üslubu kullanmayı biz de biliyoruz, laf şakırdatacaksak eh biz de şakırdatırız, canını da acıtırız.

Bizim "korkuyoruz" diye ağlaşan medyaya fazla alıştı Erdoğan, medyada herkes ödlek değil, lafını biraz tartmasında fayda var.

Bu sefer, çok ağır bir suçlamanın altında konuştuğu için buna çok aldırmıyoruz ama bu sertliği sürdürmekte ısrarlı olursa, kelimelerin nasıl sert kullanılabileceği hakkında bir iki örnek de ona biz veririz. "

FATİH ALTAYLI'YA MİT DOKUNDURMASI

Ahmet Altan'ın zehir zemberek satırlarından Fatih Altaylı da nasibini aldı. "Patron hesabına göre yayın yapmakla" itham eden Altan, Altaylı için şu satırları not düştü;

"En afili muhaliflerin AKP'lileri arayıp "bakın biz bunu haber yapmadık" dediğini biliyoruz, ihale beklentileri içinde olan patronların, genel yayın müdürlerinin televizyonlardaki şarlatanca dalkavukluklarını izliyoruz. O patronların girdiği ve gireceği ihalelere de bakarız, tetikçilerinin Başbakan'ın eteklerini niye öptüğünü, niye ona buna alçakça iftiralar attığını da görürüz.
Hem MİT yöneticileri senin MİT ajanı olduğunu açıklayacak, hem sen "gazeteci" kisvesiyle yaptığın röportajın kasetini gazetenden önce MİT'e vereceksin, hem ajanlık yapacaksın hem de başkalarını ajanlıkla suçlayacaksın.
ÇOK OKUNANLAR