MEDYA KÖŞESİ

Açtırmayın şimdi Kekeç'e arşivleri!

"Batı Çalışma Grubunun medyası bile vardı" diyen Ahmet Kekeç, köşesinden "şimdi açtırmayın bana arşivleri" diyerek gözdağı verdi...

Açtırmayın şimdi Kekeç'e arşivleri!

GAZETECİLER.COM - Balyoz Davası bugün başladı. Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, köşesinde Balyoz Davası'nı yorumladı ve "Batı Çalışma Grubu'yla ilişkili haberler benim daha ilgimi çekti" dedi ve şöyle devam etti:

"BÇG, biliyorsunuz, 28 Şubat sürecinde yapılandırılmıştı. İllegal bir istihbarat örgütüydü. Maksadını aşan bir örgüt olduğu ve "illegaliteyi" sürdürmek artık mümkün görülmediği için, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz'ın ricasıyla kapatıldı..." dedi ve şöyle devam etti: 

"BÇG'ye emek vermiş generallerden üçüncüsü ise, bugün "Balyoz davası sanığı" olarak hâkim karşısına çıkıyor.

Bu general, ilk dönem BÇG'sinde başkanlık da yapmıştı. Sert ve ödün vermez bir asker olarak biliniyordu. Ülkeyi sağ salim 28 Şubat iklimine taşıyan bütün "psikolojik savaş numaralarının" altında imzası vardı.

İşte, bugün "sanık" olarak mahkeme karşısına çıkarılacak plan seminercileri, "yapılacak işler" arasına, BÇG'nin yeniden faaliyete geçirilmesini de dahil etmişler.

"BÇG hiç kapatılmadı ki, yeniden açılsın... " diyen Kekeç, BÇG'nin "medyası bile vardı." dedi ve şöyle devam etti:

"Onlar kendilerini biliyor... Açtırmasınlar şimdi arşivi...

Dün, BÇG'nin yan kolu gibi çalışıyorlardı, bugün postal yalıyorlar. Bakalım ne zaman "darbe soruşturmasına" konu olacaklar!"


Ahmet Kekeç
'in köşesinin tamamını okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR